Pozitívny test štyri dni pred menštruáciou. Som tehotná?
Ja som tiež mala pozitívny 2 dni pred ms a bola som tehotná tiež ma tak inak prsia boleli takže asi je to tam ❤️
@samkovavanesa04 no vyzera to tak. Vzdy sa pise, ze testovat, az ked meska, ale ja som zvdy mala pozitivny test uz pred MS a riadne porzitivny teda.
@anonym_9aec3e áno ja vim a proto se chci poradit protože mě prsa bolí jen Když sem tehotná😅 pred menstruaci mne nikdy neboleli
si tehotna, otazka ci chces, alebo nie
si tehotna, otazka ci chces, alebo nie
@anonym_b3470e jasne ze chcem
@anonym_b3470e jasne ze chcem
@samkovavanesa04 tak sa mozes tesit
Ja to tiez riesim. Velmi chceme dieta a momentalne mam 5-6 dni do menstruacie. Chcem si az v pondelok urobit test. Lebo rano som si robila ale jasne, ze bol biely test, lebo je to strasne skoro. To cakanie je najhorsie 😀
Áno si , držím palce veľa šťastia 🤍
Ahojte chcem sa spitat mam 7 dny do meštracie a mam ruzovi vitok môžem biť tehotna? Dakujem
Ahojte chcem sa spitat mam 7 dny do meštracie a mam ruzovi vitok môžem biť tehotna? Dakujem
@copakovasofia9 pockej na deň menstruace pokud nedostanes udelej si test
Ja som tiež mala pozitívny 2 dni pred ms a bola som tehotná tiež ma tak inak prsia boleli takže asi je to tam ❤️
@samkovavanesa04 môžem sa prosím opýtať, ako pociťujete tú bolesť pŕs? My sa tiež snažíme o druhé dieťatko a pri prvom som nemala také bolesti, tak neviem, či sa to dať považovať za bolesť alebo len diskomfort. Najlepšie mi je keď nemám podprsenku, keď ju mám, tak mi to je občas aj nepríjemné alebo ma vyslovene zabalia. Ale keď si ich stlačíme (bez podprsenky) tak ma nebolia. Alebo neviem ako by mali 😀 asi hlúpa otázka ale záleží mi na tom, aby som si to vedela predstaviť… ďakujem za odpoveď.
@cucana23

@samkovavanesa04 no vyzera to tak. Vzdy sa pise, ze testovat, az ked meska, ale ja som zvdy mala pozitivny test uz pred MS a riadne porzitivny teda.