icon

Pozitívny test štyri dni pred menštruáciou. Som tehotná?

samkovavanesa04
Včera o 10:01

Holky potrebuji poradit jsem 5 mesicu po potratu pred tydnem sem si vsimla ze me zacinaj bolet prsa.... Menstruaci mám dostat az za 3 dny ale vcera jsem si delala tehotenský test a sou tam 2 čáry myslíte si že bych fakt byla tehotná?

Pozitívny test štyri dni pred menštruáciou. Som tehotná?
anonym_9aec3e
Včera o 10:07

@samkovavanesa04 no vyzera to tak. Vzdy sa pise, ze testovat, az ked meska, ale ja som zvdy mala pozitivny test uz pred MS a riadne porzitivny teda.

cucana23
Včera o 10:08

Ja som tiež mala pozitívny 2 dni pred ms a bola som tehotná tiež ma tak inak prsia boleli takže asi je to tam ❤️

samkovavanesa04
autor
Včera o 10:13
@anonym_9aec3e

@samkovavanesa04 no vyzera to tak. Vzdy sa pise, ze testovat, az ked meska, ale ja som zvdy mala pozitivny test uz pred MS a riadne porzitivny teda.

@anonym_9aec3e áno ja vim a proto se chci poradit protože mě prsa bolí jen Když sem tehotná😅 pred menstruaci mne nikdy neboleli

anonym_b3470e
Včera o 10:23

si tehotna, otazka ci chces, alebo nie

samkovavanesa04
autor
Včera o 11:01
@anonym_b3470e

si tehotna, otazka ci chces, alebo nie

@anonym_b3470e jasne ze chcem

anonym_b3470e
Včera o 11:21
@samkovavanesa04

@anonym_b3470e jasne ze chcem

@samkovavanesa04 tak sa mozes tesit

anonym_0254cf
Včera o 11:32

Ja to tiez riesim. Velmi chceme dieta a momentalne mam 5-6 dni do menstruacie. Chcem si az v pondelok urobit test. Lebo rano som si robila ale jasne, ze bol biely test, lebo je to strasne skoro. To cakanie je najhorsie 😀

anonym_c81c8a
Včera o 12:29

Áno si , držím palce veľa šťastia 🤍

januska12323
Včera o 13:42

Si tehotná

krasneleto
Dnes o 11:57
copakovasofia9
Dnes o 21:43

Ahojte chcem sa spitat mam 7 dny do meštracie a mam ruzovi vitok môžem biť tehotna? Dakujem