icon

Pozitívny test, ťažká práca a následne negatívny test

ona12
2. mar 2019

Ahojte... 1o dní mi meškala menštruácia, pár testou ukázalo 2 čiarky. Teraz v rovote mame toho veľmi veľa, nadrapujeme sa s ťažkými balíkmi, hneď večer ma bolela maternica a o 2 dní menštruácia ale test už negatívny :( myslíte že som potratila?

Strana
z2
katerina12121
29. apr 2019

@lucka12399 tak budem rada ze krv potvrdi 🙂

macko1007
13. máj 2019

ahojte..minuly pondelok som mala ovulu..den pred tym sme mali nechraneny sex...teraz ma vlastne uz tyzden picha sem tam vo vajecnikoch raz jeden potom druhy..a taktiez aj v maternici...mam7dni do ms..predtym nikdy ma vsak nepichalo v maternici ani vajecnikoch ..az tak 3dni pred ms...no teraz je to ine...mavam take mdloby ze sami zakruti hlava a mam tmu pred ocami..prsia ma nejako nebolia len bradavky a dvorce..a mam ich take ,,naliate’’ ...myslite si ze to vyslo?inak mavam taky pocit ze mam teplotu ale nemam..vzdy max 36,8 C ...a sem tam citim bolest stehien..2dni dozadu som si umyvala vlasy nad vanou a tak ma neskutocne boleli stehna ze som ledva stala..(nie nesportujem ani nemam mat z coho nohy pretazene)...a taktiez ma pobolievaju krize..a posledne 2-3dni chodim castejsie cikat...dnes som vlastne 7DPO..myslite ze by to mohlo byt tehotenstvom?

jeliz59
25. aug 2019

@simic určite kúpiť iný test inej značky najlepšie obyčajné palickove tOto je čudné

river_song
25. aug 2019

@jeliz59 obcas je fajn mrknut aj na datum prispevku, prispevok na ktory odpovedas bol napísaný v marci 😏

simic
26. aug 2019

@jeliz59 dakujem uz za mesiac rodim :D

majusaba1
Autor odpoveď zmazal
kayka1990
13. nov 2019

Baby , test je robeny 11 dpo - mam sa tesit ?

Strana
z2