icon

Praskol nám kondóm a nemám tehu príznaky

kristina39
10. mar 2013

ahojte maminy nechcem vytvarat stale nove otazky ale chcem sa este nieco opytat a vediet vas nazor ale do tej mojej otazky to nemozem pripisat..no v starej otazke som pisala ze posledny menzes som mala 9.2. ovulka bola cca 21-22.2. sex sme maly 25.2.vecer kedy nam praskol kondom..pred ovulkou sme sex nemali...no a menzes by som mala dostat bud vcera alebo dnes..a stale nic...test som si robila na 8den aj 9 aj 11 aj dnes. vsetky boli negativne ziadny naznak druhej ciarky...nemam ziadne priznaky ani tehu tie som nemala ani pri jednom...a ani menstruacne a ani tie som nikdy nemala..zda sa mi ze som asi trosku prechladnuta ale nechcem to pripisovat tomu..ak nedostanem zajtra urobim este jeden test a pojdem k dr.ale do zajtra ma asi porazi uz som z toho hotova.mate niektora nieco podobne??

cerez
10. mar 2013

@kristina39 Test si sprav až o týždeň.

slobodna33
10. mar 2013

...a keď praskol, bola sprcha z vnútra, alebo z vonka. Lebo z toho sa dá usúdiť, či je potrebné ťa testovať...

soldi
10. mar 2013
soldi
10. mar 2013

@kristina39 ak si doteraz nedostala, tak bola ovulacia pravdepodobne v iny den. na zaklade coho si usudila, ze ovulujes?

slobodna33
10. mar 2013

@kristina39 a zabudla som uviesť, že ak všetko dobre dopadne, čo ti teda prajem, nabudúce nekupuj prezervatívy pofidérnej kvality, ale Durex fast a pre istotu partnerovi natiahni dve a daj mu sáčok na hlavu...

kristina39
autor
10. mar 2013

@soldi mala som hustejsi vytok ako po ine dni a toho 25 som uz nemala skoro ziadny ...

soldi
10. mar 2013

@kristina39 hustejsi vytok ale neznamena ovulaciu. skor obdobie po ovulacii je typicke bielym vytokom.
podla mna si mala ovulaciu v uplne iny den 🙂
dobra sprava je, ze testy su negativne, nie? 😉 🙂

dadli
10. mar 2013

@kristina39 jaj ten vytok ti vobec negarantuje ovulaciu .... to je ako povedat, ze som kychala -teda som mala chripku.
alebo ti to meska zo stresu,alebo si v tom, rano si urob test najlepsie mamatest alebo gravitest. 10tkova citlivost.

kristina39
autor
10. mar 2013

@soldi no tak uvidim....ale ja si myslim ze som asi neni...dlho som si to tak pocitala este pred tehu ze 3 den po ovulacii sme isli na plno a neostala som tehotna a to som nikdy nemala pravidelny...no dufam ze ta ovulacia prebehla skor...

kristina39
autor
11. mar 2013

ahojte aj dnes zatial stale nic poobede si idem kupit dalsi test...aj ked si ho urobim cez den nie rano tak by to nemalo vadit nie???dufam ze bude negativny..

blanka12
11. mar 2013

@kristina39 ahoj ako si dopalda urobyla si si testik

kristina39
autor
16. mar 2013

no som v 5tt...takze predsa sa nejaka hadimrska predrala...

lucia941
23. mar 2013

mam na vás jednu otázku mala som s mojim partnerom v poslední deň menštruácie sex.... bol to 6 deň pretože vždy mam len 6 dní menštruáciu a ma ju pravidelne... ale práve vtedy keď sme mali sex sa nám pretrhol kondom a on sa do mňa spravil..... tak by som rada vedela niekoho názor či môžem podľa vás byť tehotná hoci vtedy su neplodne dni a aj som mal naplodne dny ale aj tak noviem či sa ma veľmi báť... pretože som nervozná a neviem čo mam robiť..... prosím povecte mi na to niekto svoj názor....