Pravdepodobnosť účinku tabletky po
Dobry den chcela by som sa opytat aka pravdepodobnost je ze tabletka po teda escaleppe zabrala ak som ju zobrala hodinu po nechranenom styku den pred ovulaciou
@nela6 takze myslis si ze tabeltka zabrala ano?
Mne zabrala aj 12h po
10r dozadu
myslite ze zabere aj dva dni pred ovulaciou???
Ano
@helenka098 urcite, zobrala si to viac ako rychlo, nejde o ovulaciu...🙂
Ak už je ovulácia, tak ani tabletka "po" nezaberie, ak ovulácia nenastala, tak tabletka akože zabrala (nebola potrebná) 😉 Tabletky "po" sú čistý podvod a biznis.
moja spoluziacka este na strednej vzala tabletku skoro hned po styku a otehotnela...cize 100% to nie je ale niekomu pomoct moze...pre istotu urob test v den ocakavajucej ms
Moja kamoska si vzala tiez tabletku po a otehotnela ale narodil sa jej postihnuty syn. Doteraz ma výčitky ze to moze byt z toho... Taky humus nikdy doniesla to vam povie kazdy lekar ze to je brutálny koktail😞
@momof3 no, asi si autorku moc nepotešila :( ale bohužiaľ, je to realita a verím tomu, že je to brutálny humus. Zobrala som ju len raz v živote a také stavy, aké som po nej mala, som v živote nezažila. Totálne točáky v hlave, normálne som myslela, že odpadnem... kŕče v bruchu atď. No zrejme "zabrala"... keď žena nemusí, nech taký humus ani neberie.
tak to ste ma nepotesili vobec dufam ze u mna zabrala ako mala
je tu niekto komu tabletka zabrala ?
Kamarátka si tiež dala tabletku po pred ovuláciou a dnes sa teší z 5mesačnej dcérky..
@nela6 mas s tou tabletkou skusenosti ze vravis ze zabrala ?
@linddi ja toto isté trpím už druhý týždeň ...hrozne bolesti brucha žalúdka aj podbruška a kríže ani nehovorím, zvýšená teplota 37,3 , triaška, točenie hlavy na zvracanie , bolesť prsníkov, biele vytoky no asi všetko čo sa dá som mala dnes prvy deň čo je ok. V sobotu má prísť mrska tak uvidíme či príde lebo žiadne spinenie som nemala po tabletke takže len čakám. Robila som si včasný test kt. Sa dá robiť 6 dní pred MS a bol negat tak uvidime

Asi najviac ako mohla... Urob test prvy den ked to mas dostat