icon

Prázdny gestačný vak v 6. týždni + 5 dní

sisa3000
9. jan 2026

Ahojte, viem že podobných tém tu bolo veľa ale po dnešnom vyšetrení som zúfalá. Podľa MS som v 6+5 tt a lekár na vag. ultrazvuku stále videl prázdny gastacny vak, ktorý sa ale po minulom týždni zväčšil. Veľmi som sa zľakla. Nemám žiadne komplikácie, všetko prebieha v poriadku. Prosim, myslite, ze tam je ešte nádej? Doktor mi zatiaľ nebral ani krv ani iné vyšetrenie. Na kontrolu idem presne o týždeň.

rachel36a
9. jan 2026

@sisa3000 ak si mala posinutu ovulaciu tak nádej je...ale taktiež môže ísť o anembryomolu...to uvidíš až na ďalšej kontrole...lebo ak si ozaj 6+4 tak uz musí byť vidno fetalne štruktúry prinajmenšom...pri lepšom sone aj akciu srdiečka..

summer138
9. jan 2026

@sisa3000 môj prázdny gestacny vak má 4,5 roka. 3x usg potvrdená anembryomolla v 7-8týždni. Tí idioti popradskí ma nechali ísť až na kyretaz - vypísaný papier. Mimochodom exprimár, ktorí má 20 ročnú prax neurobil vaginálne usg ale cez brucho.

sisa3000
autor
9. jan 2026
@summer138

@sisa3000 môj prázdny gestacny vak má 4,5 roka. 3x usg potvrdená anembryomolla v 7-8týždni. Tí idioti popradskí ma nechali ísť až na kyretaz - vypísaný papier. Mimochodom exprimár, ktorí má 20 ročnú prax neurobil vaginálne usg ale cez brucho.

@summer138 Ahoj, zhodou okolností som tiež z Popradu. Lekár nadšený nebol, povedal že začiatky často nedopadnú dobre, že taky je život. Mam pocit ze ma na to chcel pripraviť, hoci z toho čo som uz čítala si myslím, že nádej by tam mohla byť. Som rada, že u teba to dopadlo dobre aj napriek tejto skúsenosti. Ostáva mi len veriť.

simca115
9. jan 2026
@summer138

@summer138 ty kokso a kedy na to prišli že to neni anembryola ?

domka222
9. jan 2026

Ak si bola pred týždňom a už bol vak a teraz zase len vak, tak tiež to nevidím dobre. Ale múdrejšia budeš o týždeň.

summer138
10. jan 2026
@simca115

@summer138 ty kokso a kedy na to prišli že to neni anembryola ?

@simca115 usg pred kyretazou

summer138
10. jan 2026
@sisa3000

@summer138 Ahoj, zhodou okolností som tiež z Popradu. Lekár nadšený nebol, povedal že začiatky často nedopadnú dobre, že taky je život. Mam pocit ze ma na to chcel pripraviť, hoci z toho čo som uz čítala si myslím, že nádej by tam mohla byť. Som rada, že u teba to dopadlo dobre aj napriek tejto skúsenosti. Ostáva mi len veriť.

@sisa3000 držím veľmi palce. Mne usg vaginálne neurobili, preto sa to stalo. 3x a vždy cez brucho. Blbci proste.

lisymbia
10. jan 2026

Ja som bola tuším 6+3 alebo 6+4 keď som mala prázdny vak, aj ho merali mal tuším 25 mm. Dopadlo to dobre 😊 nádej je vždy, držím palce 🥰

angie972
11. jan 2026

@sisa3000 ahoj🙂 tiež som mala prázdny gestacny vak v 7+0 a mal okolo 25mm.. následne o 4 dni sa už ukázalo babo aj srdiečko 😊 doktorka potvrdila posunutú ovulaciu

krasneleto
12. jan 2026

najblizsie dni sa to rozluskne... je to dost vysoky tyzden, ale tu aj jeden den mozes zamiesat karty... drzim palce aby to dobre dopadlo

krasneleto
12. jan 2026
@summer138

@sisa3000 držím veľmi palce. Mne usg vaginálne neurobili, preto sa to stalo. 3x a vždy cez brucho. Blbci proste.

@summer138 tu sa radsej zdrzim komentaru... cele zle

anonym_7a73d6
19. jan 2026

Tak ako si dopadla na kontrole?
A co sa týka Popradu tak konečne tam nie je ten arogantný primár Raučina... ale konečne vyzerá že teraz tam celkom dobrý kolektív...osobná skúsenosť z minulého týždňa... inak na Poprad m tiez len tie najhoršie spomienky co sa gynekológie v nemocnici týka....

summer138
19. jan 2026
@anonym_7a73d6

Tak ako si dopadla na kontrole?
A co sa týka Popradu tak konečne tam nie je ten arogantný primár Raučina... ale konečne vyzerá že teraz tam celkom dobrý kolektív...osobná skúsenosť z minulého týždňa... inak na Poprad m tiez len tie najhoršie spomienky co sa gynekológie v nemocnici týka....

@anonym_7a73d6 nebol to Raučina podotýkam.

januela29
Autor odpoveď zmazal