Prázdny vačok
Pred dvomi týždnami som isla k dr.pretože som nedostala menzes a mala som 2 pozitívne testy.. prišla som na vyšetrenie, kde bola iba vysoká sliznica. Objednal ma o dalsie 2 tyzdne.
Posledna ms bola 7.10.2020 ( včera to naznačovalo 8+6tt)
Včera na sone bol iba prázdny vačok.. dr mi povedal, ze to nezodpoveda tyzdnu, mam prist zajtra a pravdepodobne bude cistenie.
Kedze 7.10.bola posledna ms a plodne dni mavam koncom mesiaca, podla mna toto je iba zacinajuci 6tt :(
Určite by som chcela este 2 tt počkat.. poradte ...
Stale na to myslim, nemam ziadne problemy.. citim sa ako tehu, točieva sa mi hlava a bolieva žaludok...
Bojim sa
@timtim2 je mi luto. moc, presla som tym pred rokom. Vies, ja by som povedala, ze mozno by bolo lepsie, keby si psychicky akceptovala, ze z toho nic nebude a nechala telo nech sa vycisti samo a vyhla sa kyretu. Ja som nemala najmensi priznak ze nieco nie je ok, vsetko ukazkove. Az sono ukazalo, ze prazdny vacok, skoro 3cm. Bola som 9tt. A ked som pripustila, ze je "koniec" telo sa za par dni vycistilo. Bolo to nesmierne tazke, poplakala som si, babatko bolo vytuzene, ale dnes s odstupom casu som nesmierne rada, ze som nemusela na kyret.

@timtim2 krv ty nebrali ? .. je mi to ľúto viem co prežívaš bola som na tom tak isto 😔