Prečo je jeden pozitívny a druhý negatívny?
Robila som si ráno mamatest a bol slabo pozitívny, o 8 večer mamatest a bol viditeľne pozitívny a keď som si spravila taktiež mamatest o pól 12 večer tak bol negatívny stalo sa to niekomu?
Skús testovat každú hodinu od rana do rána.
Načo je to dobré? HCG stúpa každý druhý deň. Cez deň piješ, moč máš riedený. Najideálnejšie je testovať rovnakým testom každý druhý deň z ranného moču.
Dievčatá,minule sa tu jedna bila do pŕs,že je jej právo robiť si koľko testov chce:D a nechápala,prečo sú potom ďalšie negatívne.
Autorka.rob si každý druhý deň,jeden z ranného moču
Pozri na zaciatku tehotenstva je hladina hcg v moci este mala... ked sa viac napijes, tak uz ho test nezachyti... preto sa testuje vzdy rano, s koncentrovanym mocom...
@anjelicek26 ráno som mala digitálny clearblue čo ukazuje týždne negatívny pritom včera večer o 8 mamatest jasne pozitívny
@klarika_38 ja ti neviem, skus ho odfotit...
@klarika_38 tak to je hodne teda. Clearblue ma citlivost cca. 15, mamatest 10, ale aj tak... ja by som ten clearblue rozobrala a pozrela ciarky... musia tam byt tri...
@anjelicek26 clearblue je 25ka citlivosť áno len som si myslela že mi už ukaze pri takomto teste ktorý som si robila ešte aj večer
@klarika_38 no tak to mal ukazat 1-2 podla tej ciarky no neviem preco bol negativny…inak tento co ukazuje tyzdne sa mi zda ze je 10tkovy
@kristin3558 je to 25ka citlivosť
@klarika_38 pri takej ciarke silnej by mal byt clearblue uz davno pozitivny. Mne teda potvrdzoval volnym okom ledva tusitelne ciarky aj ked je len 25tka. Co mozes v tejto situacii urobit je bud cakat a tyzden sa testovat kazdy druhy den rovnakou znackou ci ciarka silnie alebo si ako samoplatca zaplat odber krvi a meranie hcg . Proste to chce len cas a uvidis.

Ja nechápem prečo si robíte za jeden deň tri testy. Ja by som nechala väčší rozostup napr. Niekoľko dní. Ja keď som si nebola istá vysledkom na teste, tak som si robila až za dva dni. Je to také viac potvrdzujúce.