icon

Prečo mám meškajúcu menštruáciu rok po pôrode?

30. jan 2025

Dobrý deň , mešká mi 4 dni. Pohlavný styk pred 15 dňami,testy negatívne to by už zrejme dávno ukázalo. Aké príčiny môžu byť že mešká menštruácia? Pýtam sa lebo som mala stále pravidelnú. Som rok po pôrode. Doteraz chodila skôr ako neskôr. Ďakujem

autor
30. jan 2025

Mohlo by ísť o mimomaternicové? Či aj to dokáže test zachytiť?

marhulka13
30. jan 2025

Mmt test určite zachyti, tam čiarka na teste je , môže sa stať že sem tam príde hormonálna nerovnováha , cysta , psychika hocico

dota6
30. jan 2025

Mimomaternicové zachytí test.

autor
30. jan 2025

Ďakujem vám pekne a chcem sa spýtať po koľko meškajúcich dňoch treba volať gynekológovi ? Koľko mám ešte počkať?

autor
30. jan 2025

Cysta dúfam nie ,nedávno som mala prehliadku

colsami
30. jan 2025

Evidentne este nemas pravidelnu ms (ked vravis ze zvykne chodievat aj skor), co rok po porode este moze byt. Tak teraz kludne mohla byt aj posunuta ovulacia a pride neskor. A dalsie dovody.

bejbs123
30. jan 2025

Gynekologovi volat po 14 dnoch meskania

autor
30. jan 2025

@colsami áno to je pravda, pravidielna ako hodinky bola pred pôrodom. Ale aj keby bola posunutá ovulacia test by už asi ukázal tehotenstvo nie ?

autor
30. jan 2025

@bejbs123 ďakujem veľmi pekne

nada847
30. jan 2025

ja si myslim ze ti este pridu. ono to potrva kym sa ti da ten cyklus do poriadku, ale testy by ti to uz davno ukazali.

autor
30. jan 2025

@nada847 ďakujem , tiež si myslím že test by už ukazal. Len nechápem prečo mešká

zuza265
30. jan 2025

Ak mas nepravidelnu menstruaciu a teda ovulacia byva rozne, tak test nemusi ukazat. Menstruaciu (ak ide o nepravidelnu) mas posunutu tak, ze sa posunie ovulacia. Mohla napr prebehnut len pred tyzdnom a preto bud neprisla menstruacia, alebo neukazal test 🙂 pockala by som par dni este a ak nic, zavolala by som doktorovi

colsami
30. jan 2025

@autorka: ak bol jediny styk pred 15 dnami tak ano, na 90% by tehotenstvo test uz ukazal.

kiki68
30. jan 2025

Po porode je to rozne, moze meskat, vynechat, tam to nevies. Rok to moze byt uplne hore dole a totalne vykyvy

maryetta
30. jan 2025

Pockaj tyzden. Ak nepridu potom ries. A neviem. O je nedavno. Ja som mala preventivku-nic. A o 4-5 mesiacov uz tam cysta bola.
Ale ak tehotenstvo to by uz zachytilo.

majamat
30. jan 2025

pokial viem, 4dni sa za meskanie nepovazuje. ms cyklus moze kolisat. preto je urcita odchylka v norme. pockaj este a uvidis. ja som kedysi uplne bezne 2x rocne mala cyklus dlhsi o 2t, lebo sa ovulka posunula o 2t. normlane prisiel, bez zasahu dr a stavalo sa to falt 1x za niekolko mesiacov, pricom som mala inak cyklus pravidelny ( nei an den presne, ale v rozmedzi 31-34dni.

andrea_82
30. jan 2025

Mna vzdy prekvapuje, ked zeny pisu, ze nechapu, preco meska. Moze to byt mnozstvo dovodov. Telo nie je stroj. To, ze doteraz chodila pravidelne, vela neznamena. Starneme, prechadzame roznymi zmenami, hormony, stres, choroba... Co platilo vcera, dnes nemusi. Ja meskanie kratsie ako 2 tyzdne ani neriesim.

majamat
30. jan 2025

@andrea_82 ved to a tu su este aspon 4dni,a le teda uz som videla, ako sa riesili 1-2dni. a teda fakt ms nemusi chodit na den presne u zdrevej zeny.