Prečo mám protichodné výsledky tehotenských testov?
Dobrý deň , snáď mi niekto poradi alebo mal takú skúsenosť.
Samozrejme na gyndu som objednaná ale až o 2 týždne .
Robila som si tehotenský test paličkove ukazujú že som tehotná dám aj fotku vždy mi vindu // paličky ale clear blue mi dneska vyšiel negatívny.
Fakt tomu nerozumiem .
Môžu tehotenské testy zachytiť zachytiť aj niečo iné okrem tehotenstva? Manžel sa bojí že mi niečo je .
Ten paličkovy je zo včera dneska ráno robený digitálny negatívny
Vďaka

@tami2609 digitálny ti vyšiel negatívny ?
@simona1998 áno negatívny
@tami2609 veď digitálny ma citlivosť až 25 a paličkový 10 , tak logicky to ešte nezachytil, alebo máš falošne pozitívne palickove testy . Kúp si aj iné značky palickovych 🙂
menzes meska kolko? maju rovnaku citlivost tie testy?
@nikoleta999 pri prvom tehotenstve mi toto nikdy nerobilo aj keď som testovala s digitálnym tak mu ukázalo 2-3 týždne.
Palickove vždy mi ukazuju //
Ešte ani nemešká pravda?
Mešká mi to 3 deň a citlivosť je 10.
@simona1998 skúsim 👍
@januska12323 písala som už mešká 3 dní
pockaj s testovanim, alebo skus ine testy. asi nic ine sa poradit neda.
Máš negatívny test nvm kde ty vidíš pozitívny test. Ovšem už ako vyššie spomenuté paličkové sú 10 a clear 25ky jasne ze tie máš ptm negatívny. Ale ak ti už mešká 3d mala by si čiarky
@monnci2226 3 dní mešká a všetky paličkove testy majú citlivosť 10 a všetky mu ukázalo// okrem digy
@stellarstar nehnevajte sa ale ja tam vidím // paličky 🫣
@tami2609 daj ešte raz foto sem lebo v príspevku sa neda zväčšiť ale aj tak je to negatívny test
Na 3 dní meškania je to slabé až negatívne, počkaj pár dní ale zrejme z toho nič nebude.
@stellarstar ok skúsim
Za mna gynekolog, moze to byt nahoda a moze to byt aj napr nejake neprosperujuce tehu/ cysta. Vsetko, co rastie v tele moze produkovat HCG, ale nemusi to byt zdravie tehu s babatkom. Cize za mna ked uz meska radsej vysetrit
@tami2609 mne sa zas stalo pri synčekovi, že test vyšiel pozitívny, išla som k lekárovi hneď lebo ja užívam rôzne lieky, robil sono a mi zahlásil, že tehotná nie som, lebo tam nič nie je,sestrička ho presvedčila aby krv zobrala a z toho vyšlo že tehotná som a po pár dňoch už aj na sone bolo bábätko.

Tehotenský môže byť aj falošne pozitívny alebo môžeš mať cystu, vtedy vznikne byť pozitívny paličkový ... Prípadne sa testuješ ešte veľmi skoro.