icon

Prečo mešká menštruácia, ak sú testy negatívne?

michi29
28. sep 2024

Zdravím žienky, prosím Vás o názor, radu, kým nepôjdem k lekárovi... MS mi mešká 4 deň, testy negatívne, pohl.styk sme mali 5 dní pred očakávanou MS, partner tvrdí, že stihol včas, no ja stresujem neskutočne. Som 18 mesiacov po druhom pôrode, ešte stále dojčim a MS mi chodí tak na 28-30 deň, takto mi ešte nemeškala, je pravdou, že 23.8. som si dala tabletu Canesten, kvôli mykóze, ale neviem, či by to takto ovplyvnilo MS.
Prosím tie, ktoré chcete mať blbé narážky, odpustite si ich, nepíšem sem na to, aby ma niekto ukameňoval, len prosím o názor, radu a možno podobnú skúsenosť. Ďakujem za každú reakciu 🙏

evcagabi
28. sep 2024

Keby som bola tehotna pri kazdom 4dnovom meskani tak mam tak 20deti minimalne 😅

michi29
autor
28. sep 2024

@evcagabi ja viem, možno smiešne, ale mne tak nikdy MS nemeškala 🫣

koniarova
28. sep 2024

@michi29 veď máš negatívny test. Po 4 dňoch meškanie by už boli jasné koľajnice.

veselo_neveselo
28. sep 2024

Tak uz si 34 dc? Alebo 32 dc? Stale tehotna byt mozes, ked si mala ovu neskor ako zvycajne. Uz len pockat, no. A lepsie sa chranit, ked dalsie nechcete, ale to uz asi vies...

nina0412
28. sep 2024

@michi29 mne vyšiel ten až na 9 deň meškania a to bol úplne slaninky duch nakoniec bolo z toho biochemické

michi29
autor
28. sep 2024

@veselo_neveselo 32 DC som dnes... Ovulka bola cca 14-16 deň ...

majamat
28. sep 2024

@michi29 tusim do 5dni sa to za meskanie ani nepovazuje, cyklus nemusi byt na den presne, moze mat male dochylky. cize zatial cakat, ak nepride, potom k dr.

ak vies isto, ze si mala ovulku 14-16DC, potom si po ovulke 16-18dni, to uz by boli kojanice. ze si teda tehu, je minimalna pravdepodobnost.

veselo_neveselo
28. sep 2024

@michi29 tak to je este skoro na zavery, ked si len 32dc. To ti este ms ani poriadne nemeska. Spokojne este 5 dni pockaj, a potom otestuj zas.