icon

Prečo mi opakovane vychádzajú pozitívne testy?

1. dec 2023

Tehotna nie som, biochemicke tehotenstvo to nebolo keďže kojim a menstruacia nikdy neprišla. Jeden takýto test raz keď mal syn 4 mesiace a druhy teraz keď mal rok.

Prečo mi opakovane vychádzajú pozitívne testy?Prečo mi opakovane vychádzajú pozitívne testy?
cookie29
1. dec 2023

no biochemicke mohlo byt pretoze
1. dojcenie nechrani pred tehotenstvom
2. ovulacia prichadza pred prvou menstruaciou po porode
takze ak si otehotnela hned v prvej ovulacii, kludne mohol byt tuk
3. menstruacia pocas dojcenia moze chodit nepravidelne...

ale mohol byt aj vadny test. Pre zaujimavost preco si robis tehu testy, ked si nemyslis, ze by si mohla byt tehu?

P.S. Na fotke vidno meno... aky zmysel potom hadzat anonymny prispevok? 🙂

autor
1. dec 2023

@cookie29 ahoj ďakujem za odpoveď, fu nevšimla som si meno na foto, nevadi🙂

majamat
1. dec 2023

testy duchuju a nejedna sa o tehu.

ak bysi mala napr biochemicke, potom bysi musela mat ieco,c o povazujes za ms, lebo neuchyteny plod odhcadza s menstr krvou. cize ak ti takyto test vyjde, neznamena to ani tehu,a ni z etehu nie si, proste z tohot testu nevies nic, dozvies sa to, ak ho zopakujes po 2 dnoch, ale anjlepsie aj po viacerych. ak ciarky zosilneji, tehu si,a k nie nie si.

autor
1. dec 2023

@majamat lenže toto nie je duch, to sú ciarky.

majamat
1. dec 2023

duch je slaba ciarka

majamat
1. dec 2023

uz som videla aj silnejsie testy a neslo o tehu.

to pravidlo plati, ze test sa musi zosilovat. pozri si temu v ktorej si pisala, najdes aj taketo testy. vacsinou o tehu neslo.

sama pises, ze si mala takyto test teraz, ked ma syn 1r a aj pred 8m a pritom si ms nikdy nemala, pred tymi 8m, ak by sa jednalo o biochemicke tehu,t ak krvacas, co by si si mohla teoreticky zamenit s ms. no pisala si, ze si ms nemala.
z toho vyplyva, ze hoci ti test toto ukazal, ale o tehu neslo.
teraz, ci sa bude scenar opakovat, alebo pojde o tehu, zistis po par dnoch, ked sa otestujes znovu.

stellarstar
1. dec 2023

Mohla si mať kľudne biochemické, veď dojčenie nie je HAK

autor
1. dec 2023

@stellarstar nemohla, nemala som ani jednu jedinú menstruaciu od porodu

stellarstar
1. dec 2023

Najprv ovulacia a potom ms a ked ste mali styk tak mozes hocikedy otehu. Naštuduj si to na nete ako to funguje

majamat
1. dec 2023

@stellarstar ale pri biochemickom by po ovulacii mala ms, pokial by sa tehu neudrzalo, ale ona ms nemala