icon

Prečo sa digitálny a klasický test líšia?

16. aug 2024

Ahojte, asi si budete ťukať po čele prečo som to robila ale robila som z tej istej vzorky digitálny aj obyčajný paličkovy tehotenský test, sama neviem čo ma to napadlo. Digitálny vyšiel + 1-2 a paličkový negatívny. Teraz som z toho zmätená, nemáte skúsenosti? Môže byť aj digitálny falošne pozitívny? Alebo.. neviem sama 🤷🏻‍♀️

Strana
z2
nikkkyyyy25
19. aug 2024

@simonka121 urob si ďalší z ranného mocu, ak aj ten bude negatívny, tak môže byt že ten jeden z nich bol chybný.. robila si si aj klasické paličkove testy ? Či iba tieto digitálne ? Tie palickove majú menšiu citlivosť, tak skús keď tak aj taký - vyhni sa pepino testom, tie vraj duchuju o sto šesť. Každopádne ti držím veľmi palce, aby si ráno uvidela želaný výsledok na teste 🍀

simonka121
19. aug 2024

@nikkkyyyy25 Robila som aj paličkove ale boli negatívne...ale uvidíme zajtra....

simonka121
20. aug 2024

Tak tu je dnešný ranný test..... vyzerá to tak že predsa asi bol test chybný😔....aj keď mi to nedá pokoj.... naozaj môže byť takto chybný digitálny test 😔

nikkkyyyy25
20. aug 2024

@simonka121 to ma mrzi.. vyzerá to tak, že ten jeden bol chybný.. koľko ti mešká ms ?

nikkkyyyy25
20. aug 2024
Strana
z2