Prečo sa to stále deje?
Ahojte. preco sa mi to deje dobrezenie kazdy druhy treti mesiac, ze si spravim test, hura vyjde pozitivny, idem spať, ráno robim test a je biely ako stena a potom to uz tak aoj ostane a pride mi ms. UZ 2 ROKY. ja ked uz uvidim ciarku. na teste uz len mavnem rukou. tolko pozitivnych testov co som.mala ja.za zivot nemal.asi nikto. preco sa toto deje? teraz naposledy predvcerom- 3 pozitivne testy a dnes kompletná do očí bijúca beloba. uz ma to ani nenaserie prisaham.
Nemas nejake vadne testy? Ciarka nezmizne z vecera do rana do snehobiela, aj pri biochemickom tie ciarky slabnu postupne. Nemas fotku tych pozitivnych testov?
chceš ostať tehotná kúpiť vitamíny Febibion 1 a kotvičnik kvapkách dostaneš kúpiť Bio... obchode a netreba si robiť ustavične tehotenské testy vyhodiť s hlavy a fungovať. a príde to samo.
A doktorovi si to spomínala? Možno máš malo progesteronu a za každým je biochemicke. Ja som to mala minulý mesiac tak a tento cyklus som dostala utrogestan ale aj tak nič stoho.
Podla mňa to môže byť biochemické, riešila by som to s lekárom. Mne sa to stalo, ale iba dvakrát.
Hadam si to po dvoch rokoch riesila aj s lekarom.
Mozno sa ti tvoria cysty, ktore ukazu pozitivny test a s ms sa vyplavia... ale to len nahlas uvazujem, lebo viem ze cysty ukazu 2 ciarky
@sella38 mne takto zmizla čiarka tiež zo dňa na deň... záleží asi aj od množstva farbiva na teste, ak je jeden deň výrazná čiarka a potom nič..
Autorka, určite komunikuj s gynekológom, 2 roky sú už dosť dlho, hlavne ak si mala viac takýchto skúseností, mali by ťa poriadne vyšetriť.

Prestan si robiť testy tak skoro. Urob si ho až keď budeš dlhšiu dobu cítiť, že si v tom. Hotovo