icon

Prečo tehotenský test najprv pozitívny a potom negatívny?

hyperpohroma
Včera o 08:27

Včera aj predvčerom mi tehotenský test ukázal pozitívny výsledok a dnes už nie, čo sa deje?
Včera a predvčerom dokonca digitálny test ukázal +1-2 a dnes ten istý test negatívny výsledok, ale nebolo to z ranného moču. Môže to byt tým? Ide ma poraziť dievčatá, už ma to psychicky unavuje…

anonym_22533b
Včera o 08:36

Ako silné boli tie čiarky? Ak iba veľmi slabé a teraz nebol test z ranného moču, tak to môže byť tým a všetko je v poriadku. Otestuj sa zajtra z ranného a uvidíš. Dá sa ti pridať fotky tých testov? Kamarátke jeden test ukázal negat vysledok pritom boli predtym slabo pozitivne a všetko bolo nakoniec v poriadku. Ak už budú testy iba negatívne tak pravdepodobne došlo ku biochemickému tehotenstvu.

hyperpohroma
autor
Včera o 08:37
@anonym_22533b

Ako silné boli tie čiarky? Ak iba veľmi slabé a teraz nebol test z ranného moču, tak to môže byť tým a všetko je v poriadku. Otestuj sa zajtra z ranného a uvidíš. Dá sa ti pridať fotky tých testov? Kamarátke jeden test ukázal negat vysledok pritom boli predtym slabo pozitivne a všetko bolo nakoniec v poriadku. Ak už budú testy iba negatívne tak pravdepodobne došlo ku biochemickému tehotenstvu.

@anonym_22533b

hyperpohroma
autor
Včera o 08:37
@anonym_22533b

@anonym_22533b ten slabší je štvrtok, ten silnejší piatok a dnes nič

anonym_22533b
Včera o 08:42
@hyperpohroma

@hyperpohroma ten spodný je už pekne silný, to nevyzerá na falošne pozitívne, keď aj digi ukázal pozit. Škoda veru že si si dnes neurobila aj z ranného. Jedine počkať do zajtra rána a uvidíš. Držím palce nech to dopadne dobre.

anonym_be96f3
Včera o 08:44

Testuje sa každý druhy deň, buď si mala slabý moč alebo zle testy. Pri biochemickom by si zo dna na den nemala negatívne testy. Zajtra Testuj rano s rovnakou značkou

anonym_af1626
Včera o 10:04
@hyperpohroma

@hyperpohroma zajtra chod na odber krvi na HCG

michaela329
Včera o 11:11

Skús si rovnakú značku testu urobiť aj zajtra z ranného moču, aj keď teda pri oboch tehotenstvach u mňa bolo iedno, kedy som test robila - len treba tak dve hodiny nepiť a necikat. A ak bude negatívny, tak išlo pravdepodobne o biochemické. Tiež sa mi to stalo, testy pekné, silné a zrazu sek a odber krvi ukázal HCG do 30 - čo už sa bralo ako negatívne.

anonym_01ab80
Včera o 11:25
@hyperpohroma

@anonym_22533b

@hyperpohroma a máš tam veľké plusko? Lebo ja tam vidím iba dve zvislé čiarky. Ja som mala pro pozitivnom teste zvislo aj horizontálne čiarky vo väčšom okienku.

anonym_01ab80
Včera o 11:27
@hyperpohroma

@anonym_22533b

hyperpohroma
autor
Včera o 11:31
@anonym_01ab80

@hyperpohroma a máš tam veľké plusko? Lebo ja tam vidím iba dve zvislé čiarky. Ja som mala pro pozitivnom teste zvislo aj horizontálne čiarky vo väčšom okienku.

@anonym_01ab80 tuto ma byt len jedna čiarka zvislá

hyperpohroma
autor
Včera o 11:32
@anonym_01ab80

@anonym_01ab80
@anonym_01ab80

anonym_01ab80
Včera o 12:11
@hyperpohroma

@anonym_01ab80
@anonym_01ab80