Prečo tehotenský test najprv pozitívny a potom negatívny?
Včera aj predvčerom mi tehotenský test ukázal pozitívny výsledok a dnes už nie, čo sa deje?
Včera a predvčerom dokonca digitálny test ukázal +1-2 a dnes ten istý test negatívny výsledok, ale nebolo to z ranného moču. Môže to byt tým? Ide ma poraziť dievčatá, už ma to psychicky unavuje…
Ako silné boli tie čiarky? Ak iba veľmi slabé a teraz nebol test z ranného moču, tak to môže byť tým a všetko je v poriadku. Otestuj sa zajtra z ranného a uvidíš. Dá sa ti pridať fotky tých testov? Kamarátke jeden test ukázal negat vysledok pritom boli predtym slabo pozitivne a všetko bolo nakoniec v poriadku. Ak už budú testy iba negatívne tak pravdepodobne došlo ku biochemickému tehotenstvu.
Ako silné boli tie čiarky? Ak iba veľmi slabé a teraz nebol test z ranného moču, tak to môže byť tým a všetko je v poriadku. Otestuj sa zajtra z ranného a uvidíš. Dá sa ti pridať fotky tých testov? Kamarátke jeden test ukázal negat vysledok pritom boli predtym slabo pozitivne a všetko bolo nakoniec v poriadku. Ak už budú testy iba negatívne tak pravdepodobne došlo ku biochemickému tehotenstvu.
@anonym_22533b ten slabší je štvrtok, ten silnejší piatok a dnes nič
@hyperpohroma ten spodný je už pekne silný, to nevyzerá na falošne pozitívne, keď aj digi ukázal pozit. Škoda veru že si si dnes neurobila aj z ranného. Jedine počkať do zajtra rána a uvidíš. Držím palce nech to dopadne dobre.
Testuje sa každý druhy deň, buď si mala slabý moč alebo zle testy. Pri biochemickom by si zo dna na den nemala negatívne testy. Zajtra Testuj rano s rovnakou značkou
@hyperpohroma zajtra chod na odber krvi na HCG
Skús si rovnakú značku testu urobiť aj zajtra z ranného moču, aj keď teda pri oboch tehotenstvach u mňa bolo iedno, kedy som test robila - len treba tak dve hodiny nepiť a necikat. A ak bude negatívny, tak išlo pravdepodobne o biochemické. Tiež sa mi to stalo, testy pekné, silné a zrazu sek a odber krvi ukázal HCG do 30 - čo už sa bralo ako negatívne.
@anonym_22533b
@hyperpohroma a máš tam veľké plusko? Lebo ja tam vidím iba dve zvislé čiarky. Ja som mala pro pozitivnom teste zvislo aj horizontálne čiarky vo väčšom okienku.
@hyperpohroma a máš tam veľké plusko? Lebo ja tam vidím iba dve zvislé čiarky. Ja som mala pro pozitivnom teste zvislo aj horizontálne čiarky vo väčšom okienku.
@anonym_01ab80 tuto ma byt len jedna čiarka zvislá
@anonym_01ab80
@anonym_01ab80
@hyperpohroma oki, nevedela som, máš iný test. Každopádne ti držím palce 😉