Předzvěst menstruace nebo začátek těhotenství
ahojky, prosím poradíte? Měla jsem dostat MS před dvěma dny, nedostala jsem, slabě špiním, je to takové špinění světle hnědé barvy. Tulíme se miláčkem každý den a po tulení chvilku špiním světle růžovou krví. Jinak mi k večeru bývá na zvracení,přes den se mi občas motá hlava a jsem nafouklá jak balon.Brala jsem utrogestan, clostilbegit a píchal mi proveru na podporu těhotenství, nyní mi to lékař na čas vysadil. Nevíte co by to mohlo být? nebo je to jen předzvěst mrchy?
Testy jsem si nekupovala, nevěřím tomu, že by to vyšlo a teplotku také neměřím
děkuji moc za vaše odpovědi
špinenie pred ms znači malo progesteronu čož je utrogestan takže po vysadení ti pravdepodobne chyba.počkaj tyžden mrcha sa možno rozbehne ak nie treba ist lekarovy.
monicka79 ake si mala to spinenie? lebo ja som mala teraz 5 dni slabe krvacanie. zajtra si idem spravit test
špinění ustává, od rána mám žaludek na vodě a nemůžu nic cítit, aniž by se mi nechtělo zvracet 😝
tak po vyšetření krve, žádné hcg, na utz také nebylo nic vidět. Mám hodně odpočívat a bud to dostanu nebo ne. Pokud to nedostanu, za týden mám přijít na kontrolu.

tak ked neveris naco tato otazka ? 😀 hmmm ?
@pipinka