icon

Předzvěst menstruace nebo začátek těhotenství

pipinka
23. mar 2013

ahojky, prosím poradíte? Měla jsem dostat MS před dvěma dny, nedostala jsem, slabě špiním, je to takové špinění světle hnědé barvy. Tulíme se miláčkem každý den a po tulení chvilku špiním světle růžovou krví. Jinak mi k večeru bývá na zvracení,přes den se mi občas motá hlava a jsem nafouklá jak balon.Brala jsem utrogestan, clostilbegit a píchal mi proveru na podporu těhotenství, nyní mi to lékař na čas vysadil. Nevíte co by to mohlo být? nebo je to jen předzvěst mrchy?
Testy jsem si nekupovala, nevěřím tomu, že by to vyšlo a teplotku také neměřím
děkuji moc za vaše odpovědi

kessica
23. mar 2013

tak ked neveris naco tato otazka ? 😀 hmmm ?
@pipinka

aluska11
23. mar 2013

@pipinka no môže to byť predzvesť mrchy,ale aj tehu príznaky...tak ak neveríš testom tak ti neostáva len čakať...počkaj ešte chvilku,a ja by som to s tým testíkom riskla

nibiru
24. mar 2013

špinenie pred ms znači malo progesteronu čož je utrogestan takže po vysadení ti pravdepodobne chyba.počkaj tyžden mrcha sa možno rozbehne ak nie treba ist lekarovy.

monicka79
24. mar 2013

@pipinka ja som špinila pre začiatkom ms ale potom som ju už nedostala, ked mi špinenie trvalo asi týždeň, urobila som test a bola som tehotná

jana1122
24. mar 2013

monicka79 ake si mala to spinenie? lebo ja som mala teraz 5 dni slabe krvacanie. zajtra si idem spravit test

pipinka
autor
24. mar 2013

špinění ustává, od rána mám žaludek na vodě a nemůžu nic cítit, aniž by se mi nechtělo zvracet 😝

matuskova003
24. mar 2013

@pipinka skus si spravit predsalen ten test ! 🙂

monicka79
25. mar 2013

@jana1122 bolo to ako ked začína ms, hnedo krvavé, aj brucho ma bolelo ako ked som mala dostať, ked som si urobila test a boli tam dve //, tak som bola u dr. a ten mi dal potom duphaston, užívala som ho tri mesiace a ešte ascorutin.

jana1122
25. mar 2013

@monicka79 robila som si rano 2 rozne testy, oba negativne 15 dpo, no neviem, v stredu este zopakujem..

monicka79
25. mar 2013

@jana1122 ja som mala pozitívny test až ked mi pár dní neškala ms.

jana1122
25. mar 2013

@monicka79 ja dufam ze to mam len slabu menstruaciu, mala som uz taku.. ale teraz mam aj dovod na paniku.. tehotna este nechcem byt :(

monicka79
25. mar 2013

@jana1122 nerob paniku ešte kým nevieš, uvidíš o pár dní, len nech to dopadne tak ako chceš ty 😉

jana1122
26. mar 2013

@monicka79 bola som u gynekologa, robil mi ultrazvuk ale v maternici nic nenasiel a poslal ma na krvne testy. ale vraj mam zvacsene vajecniky :(

pipinka
autor
26. mar 2013

tak po vyšetření krve, žádné hcg, na utz také nebylo nic vidět. Mám hodně odpočívat a bud to dostanu nebo ne. Pokud to nedostanu, za týden mám přijít na kontrolu.

jana1122
27. mar 2013

mne tiez v krvne testy vysli negativne....