icon

Prerušovaný styk a príznaky možného tehotenstva

26. apr 2025

Caute. Mam cca 5-6 dni do menstruacie, cyklus ako hodinky, ale dnes rano ma v podbrusku napravo pichalo asi hodinu.. ja ani neviem kedy som mala ovulaciu ale aplikacia mi ukazuje ze minuly piatok, neda sa nato spoliehat, viem.. ale stvrtok minuly tyzden sme mali prerusovany styk ktory praktizujeme dlhodobo, ale akurat vtedy sa mi muz priznal, ze sa trocha “neovladol”. Mame uz vek, financie, avsak tento rok sme chceli este cestovat. Ale to je jedno.. prosim, co moze znamenat taketo pichanie? Ktore ustupilo?

nikpa
26. apr 2025

Áno, môže to znamenať to co myslíš ale aj nemusí. Kúp si test a budeš vedieť. Každopádne, ak ste zabezpečení tak nestresuj. Aj keď budeš tehotná, môžeš ešte minimálne pol roka cestovať. Inak keď chceš vedieť, vždy bude niečo, čo chceš ešte pred deťmi stihnúť 😄

autor
26. apr 2025
@nikpa

Áno, môže to znamenať to co myslíš ale aj nemusí. Kúp si test a budeš vedieť. Každopádne, ak ste zabezpečení tak nestresuj. Aj keď budeš tehotná, môžeš ešte minimálne pol roka cestovať. Inak keď chceš vedieť, vždy bude niečo, čo chceš ešte pred deťmi stihnúť 😄

@nikpa nestresujem, len ma to prekvapilo, vlastne cele som si to uvedomila az po tom pichani, ked som zacala rozmyslat. 😁 ved aj ten prerusovany sme zacali praktizovat, ze sak keby nieco, tak ok, ale teraz som zmatena.
Dokonca som dohladala spravy kamoske, kde som pisala, ze v piatok minuly ma “cudne bolelo brucho” 😂 takze to cele sedi

januska12323
26. apr 2025

Počkaj a uvidíš. Možné je všetko.

hederamonstera
26. apr 2025

Myslim ze je to mala sanca

autor
26. apr 2025
@hederamonstera

Myslim ze je to mala sanca

@hederamonstera tiez si myslim🙂 ale to, ze sa neovladol som zistila aj sama potom, ked som isla na wecko.. ale uvidim

hederamonstera
26. apr 2025

Tak ked sa neovladol az tak, ze si to zistila TY na wecku, tak to je proste, ze sa plne spravil, a este v case tvojej pvulacie…no tak to ti povie uz len test.
A teda neviem ci jemu by som este verila, ak nechces este deti

autor
26. apr 2025
@hederamonstera

Tak ked sa neovladol az tak, ze si to zistila TY na wecku, tak to je proste, ze sa plne spravil, a este v case tvojej pvulacie…no tak to ti povie uz len test.
A teda neviem ci jemu by som este verila, ak nechces este deti

@hederamonstera vies co, no nebolo to ze plne, islo rto aj mimo, ale fakt sme toto aj my riesili, a neslo nam do hlavy, ze ja som to zistila az cca pol hodku-hodku na wc, pritom som hned aj po bola, a pri tom druhom wc som mala na nohavickach.. no muselo to byt jedine hinto..
ale zase, nebudem klamat, boli sme pripiti, isli sme z oslavy a zo zasady nemame sex opity bez ochrany, lebo vieme, ze on to nevie kontrolovat..