icon

Pribrala som a viac jem. Som tehotná?

mimulka951
25. nov 2013

Ahojte mám na Vás otázku: Som tehotná so svojim priateľom sme mali niekoľko krát nechránený sex (som hlúpa 😒 ) ale už mesiac a pol beriem antikoncepciu (Belaru). Tento mesiac som mala úplne slabučkú menštruáciu aj trvala normálne 5 dní ako zvyčajne. Teraz je na mne aj badať že som pribrala a strašne veľa jem čo u mňa nie je vo zvyku niekedy som jedávala maximálne dva krát do dna a teraz aj 6 krát.... Je to s antikoncepcie alebo som v tom ??
Ďakujem za odpovede....

jaja28
•
25. nov 2013

urob si test a zistis, priciny mozu byt rozne 😉

koniarova
•
25. nov 2013

@mimulka951 A čo takto spraviť si test? Asi ťažko ti niekto cez net povie, či si alebo nie si tehotná. 😉

lindush123
•
25. nov 2013

Urob si test a uvidis... 🙂 tu ti zbytocne bude niekto rozpisovat ano alebo nie

aduskatt
•
25. nov 2013

..a v com?

natas4
•
25. nov 2013

Dalsia v poradi...to je naozaj take tazke ist k lekarovi? Spravit si test? Co si myslis , ze my sme vestice???

natas4
•
25. nov 2013

@mimulka951 inak to ze viac jes...no pobavila si ma....jednoducho si sa rozozrala

awalancha3
•
25. nov 2013

ano, antikoncepcia sposobuje vycsi pocit hladu... moze to byt na pricine, ze viac jes........Zbehni do lekarne a za par euro si kup pruzkovy mamatest a otestuj, budes kludna.

zita19
•
25. nov 2013

Kto je majitelom kristalovej gule? Prosim, prosim ozvite sa mi.. Budem vam z tychto otazok nadhanat klientelu. Bezplatne. Len za ucelom vycistenia vzduchu na MK. ☹ ☹ ☹ ☹

natas4
•
25. nov 2013

@zita19 tu by sa mali robit vstupne psychotesty 😝

majka_3
•
25. nov 2013

ved nieje víkend..či sú nejaké prázdniny??? 😀 😀

lene27
•
25. nov 2013

@mimulka951 chutiť ti MôŽE kvôli HAK, aj tá slabá MS MôŽE byť kvôli tomu, na 100% ti to však nikto z nás nepotvrdí. Nestresuj sa a hlavne si test urob až vtedy, keď ti má prísť MS, nie týždeň skôr... lebo tam uvidíš aj to, čo tam možno nechceš vidieť. 🙂

alexandrag1
•
26. nov 2013

Hlavne ze otazka zacina SOM TEHOTNA...... 😀

maria1989
•
26. nov 2013

ak berieš antiku, nie je to nechránený sex 😉 ale inak urob test...

timotea244
•
26. nov 2013

kriste tak toto sa mi snáď len sníva...

nanulik
•
26. nov 2013

@mimulka951 nehnevaj sa ale zaujíma ma vek....

no a k otázke antikoncepcia može sposobovať priberanie a celkove pocity že je žena tehotná... niekedy to prejde alebo skus inu. a ked máš pochybnosti o tehotenstve... testy stoje dnes pár euro.....