Príčiny falošne pozitívneho tehotenského testu
Ahojte žienky. Potrebujem od Vas super radu lebo nechapem ničomu.mám 4 tehotenstva a sebou a z toho 1 synčeka, má 1,5 roka. Pred pol rokom som otehotnela, riadne nechranene styky, chceli sme druhé. Na 2. Šup som otehotnela, vsetko islo dobre a na veľkych odberoch v 14tt sa zistilo ze bábu nebije srdiecko. Podstupila som kyret, ale pán dr. mi ho spravil nespravne a ostal vo mne plod. Zistila som to na 2. Den od kyretu , ked som zacala mat silne bolesti. Mala som misoprostol 2x za sebou a doma som potratila. Nebudem to rozpisivat zo psychickej stranky, kedze ma to dost poznacilo, teraz potrebujem nejaku logicku radu. Ms som mala prve 2 mesiace slabe ale pravidelne, potom meskanie asi tyzden, dostala.som.znova slabe a o 14 dni na to zas take silne ze som si myslela ze umriem, krvacala som 14 dní. Ked ma to konecne preslo, mali sme styk s mužom, az 1x za minuly mesiac kedze pracoval v inom meste , neboli sme spolu. ten 1 styk bol prerusovany. Fungovali sme tak uz 8. Rok a ani raz som.neotehotnela, len vtedy ked sme sli naplno cielene. Cize ten 1 styk, absolutne netusim kedy mam ovulaciu, ci ju vobec mam, kedy mam dostat ms , nic neviem. Vcera ma ráno tak hnusne naplo z nicoho nic , ze ma pri nakupoch napadlo hodit si pepino test do kosika. Vsak ako to uz pozname, pepino je dost nespolahlivy test, na oboch som mala slabsie ciarky. Tak som sa odtrepala do actionu a kupila si tie, nikdy ma nesklamali a kupila som aj dr. Max, tie su pre mna topka. Vcera na dr. Maxe a teste z actionu sa mi nieco zdalo ale to bolo take nahaňanie duchov, ze ked sa na to dlhsie pozeram tak nieco vidim ale nie je to jednoznacne. Teraz som si spravila z ranneho moču dr. Max druhy test a hned sa pri namoceni objavila ciarka.. teda nazivo ju vidim, (pridam aj foto) nemusim ju hladat. Otazka je, ake ine dovody ako tehotensvo existuju, ktore mozu sposobit pozitivny silnejuci test?? Nemozem mat nejaky zhubny nador alebo nieco take? Lebo skor mi pride pravdepodobnejsie ze mam nador ako to ze som tehotna z toho jedneho styku. Mimo toho, ja by som.sa tesila ale este nezistili dovod preco mi to bábätko pred pol.rokom odislo a velmi sa bojim, ze to znova budem musiet prezit.
A kedy máš dostať menstruaciu? Koľko si dc ? Akoze je tam pásik tieň duch, ale ako ciarka mi to veru nepríde ..
@anonym_354651 neviem lepsie odfotit bohuzial lebo mam naprd telefon ale je tam ciarka,uz som si nieco preskakala a viem ze dr. Max neukaze len tak z nicoho nic.. ja len ze, ci nemozem.mat nejaky nador alebo nieco take lebo tehotenstvo mi pride nepravdepodobné
pockaj este 2 dni a sorav dalsi, aj s jedineho prerusovaneho styku moze byt tehotenstvo...
@anonym_autor kedy si bola na tom kyrete? Mne po potrate v 12tt klesalo HCG hádam vyše 2 mesiacov, kým bolo úplne negatívne.
@anonym_autor kedy si bola na tom kyrete? Mne po potrate v 12tt klesalo HCG hádam vyše 2 mesiacov, kým bolo úplne negatívne.
@anonym_2e7f4a ahon, zaciatkom oktobra minuleho roka.. ked mi dlho meskali v januari robila som si test a bol uplne negativny. Vobec nechapem co sa moze diať, myslim uz na vsetky cysty sveta
Na tych testoch nic nie je… podla mna nie su pozitivne.
Na tych testoch nic nie je… podla mna nie su pozitivne.
@anonym_6ac89b nejde o to zw sa pytam na to ci su pozitivne alebo nie, nazivo mi tam.svoeti cervena ciarka ktoru vidi aj moj muz. Ide hlavne o otazku co to moze sposobovat
Lieky s hcg, cysta, hormonalne poruchy… urcite by som isla co najskor ku gyn
Napr cysta, ale test je aj podla mna negativny.
@anonym_354651 neviem lepsie odfotit bohuzial lebo mam naprd telefon ale je tam ciarka,uz som si nieco preskakala a viem ze dr. Max neukaze len tak z nicoho nic.. ja len ze, ci nemozem.mat nejaky nador alebo nieco take lebo tehotenstvo mi pride nepravdepodobné
@anonym_autor ak si budeš nahovarať, že tam tu ciarku vidiš, aj ju vidiet budeš... stale si nenapísala kedy maš mať menštruaciu ...

A kedy máš dostať menstruaciu? Koľko si dc ? Akoze je tam pásik tieň duch, ale ako ciarka mi to veru nepríde ..