Príde mi menzes?
Je to tam 🎉🎉🎉🎉🤗
Veru asi nie😁😁
Vyzerá to nádejne... 🙏
Nooo, to vyzerá dobre 🤞 držím palce nech silnie a nech je všetko ok ;)
No a to som si myslela, že dnes si pôjdem vypiť 🤣🤣🤣 tak som asi dopila.. Baby, prvý mesiac čo sme nedávali pozor a hneď bum.. 🙈
@janulienka_janka gratuluem
@janulienka_janka kludne si vypi 🙂 vodu, nealko :P
@sirka9 pôjdem po nealko šampanské 🤣🤣
@janulienka_janka pride, ale najskor o rok 🙂, blahozelam
@janulienka_janka ahoj kedy si si robila test? ja mam 5dni do menzesu a neviem či ho mám spraviť tak skoro alebo počkať na menzes ináč gratulujem
@rita0123 fuha no mne meškajú nejakých cca 5 dní + - .. Lebo mam posledne mesiace nepravidelný cyklus tak neviem presne..
@janulienka_janka ked už ti test ukázal druhu slabú čiarku ja som si robila dnes ráno a čisty ako sneh bol test
@janulienka_janka aj ja mám nepravidelný tento mesiac som mala iba 20dnovy cyklus
@rita0123 no ja mam zas dlhši, takých 35 dní..
@janulienka_janka no som zvedavá čo príde menzes lebo som taká nafúknutá citlivé prsia strašne chute na čo mi príde asi možno menzes ale testi som si kúpila pre istotu
@rita0123 fuha no mne keby nemeska menštruácia a nespravím test tak neviem o tom ze som tehu.. 😄 Jedine čo, tak ma Bradavky bolia a cítim také mierne bolesti v podbrušku ale to mávam aj pred MS.. Takže som to pripisovala tomu, až do dnešného rána.. Ja byť tebou počkám aspoň do dňa kedy ti ma prísť ms aby si zbytočne neostala sklamaná..
@janulienka_janka no ja má tiež bolenie toho brúska dneska ráno som si myslela že dostanem menzes také bolesti ako pri menzese a nic ..no to už počkám mám to dostať 4.maja
@janulienka_janka do minulého týždňa som sa tiež tešila, že mi nič neni 😃. Tento týždeň mi je hrozne zle a nedokážem ani variť, čo mi všetko smrdí
Joooj tak bude radosti. Gratulujem a drzkajte sa hlavne zdravucki aby ste boli
@janulienka_janka tak to je dobre hlavne sa drzkajte 🙏😁a aspoň niekdy daj vedieť ako sa máš aj bábätko ako rastie a kedy máš termín pôrodu aj ja by som chcela ale keď to nejde moc asi tlačím a potom nič stoho 😁
@rita0123 jasne určite dám vedieť... No my sme si povedali ze ideme na plno, 2 krát sme mali sex a hneď sme trafili😄🙈 netreba sa na to sústrediť a treba myslieť pozitívne a všetko bude ok 👍 držím palce ✊❤️
@janulienka_janka tak to super😁🙏mi celý mesiac na plno a nič myslím si že asi som možno neplodna viem mám deti ale možno keď mám stále problemi s tými vytokmi tak asi sa nechce zadarit ale už keď teraz príde menzes už to vzdám už sa nebudeme snažiť na plodné dni sme skúšali a neviem či sa zadarilo ešte 4dni do menzesu
Dobrý deň dievčence. Mám otázku som 4mesiace od pôrodu (kojila som necelý mesiac) prvá menštruacia prišla 6.3-14-3 durha prišla (16.4-19.4)/tu bol aj prvý nechránený sex/(meškala10dni) ale mala som menšie problémy ako bolesti v podbrušku mala som aj vodový aj hustý výtok . No ale teraz mám tiež problémy silne vypichli mám v pošve pár dni a potom zas a dokokola. ( test negatívny ) 2krat nechránený pohlavný styk .nevedeli by ste mi poradiť o čo ide ? Ide o nejaký zdravotný problém ? Môže to byt hormonálnom zmenou ?

@janulienka_janka gratulujem 🤗