Príznaky ako pri prvom tehotenstve a test negatívny

katulka1141
15. máj 2015

ahojte posledny ms som mala 21 aprila a 26 nechraneny styk.od minuleho tyzdna mam priznaky ako pri prvom tehu.nafuknute,brusko,bolesti pobruska na oboch stranach,neskutocne bolestive a navrete prsia nevedela som zapnut gombik na nohaviciach a ak ano tak mi bolo nevolno.test je negativny a bolesti prs uz nie su take intenzivne,len bolesti v podbrusku a hlavne na lavej strane je stale.mam velmi nepravidelny cyklus okolo 45 dnovy tak neviem kedy by som mala test zopakovat.a otazka i bol niekto na to podobne pri druhom tehotenstve?? dakujem

saurian
15. máj 2015

@katulka1141 ja som na zaciatku druheho tehotenstva mala rovnake priznaky ako pri prvom, dva testy v rozmedzi 10 dni mi ukazali negativny vysledok, treti cca 15 dni od prveho potvrdil.

saurian
15. máj 2015

@katulka1141 ja som na zaciatku druheho tehotenstva mala rovnake priznaky ako pri prvom, dva testy v rozmedzi 10 dni mi ukazali negativny vysledok, treti cca 15 dni od prveho potvrdil tehu.

katulka1141
autor
15. máj 2015

@saurian dakujem skusim este jeden o par dni.ja si uz nepamatam ako skoro som to xistila pri malej,len je mi divnd,ze tie priznaky po tyzdni nie su take silne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre