icon

Príznaky možného tehotenstva po biochemickom tehotenstve

poterova
12. aug 2025

Ahojte, chcela by som opisat moju situaciu. 14.7. Mi zacalo krvacanie, zistila som ze to bolo biochemicke tehotenstvo. Ovulacne bolesti som citila 27.7 a husty hlien som mala 31.7. Menstruacia stale nedorazila, vcera bol test negativny. Dnes rano som mala tahanie v podbrusku a neskor ostrejsiu bolest skor na lavej strane podbruska. Mohlo to byt este len uhniezdenie? Dnes mam 30 den cyklu. Snazime sa velmi o babatko. Dakujem za rady 🙂

glade22
12. aug 2025

Ako si zistila, že si mala biochemické tehotenstvo?

poterova
autor
14. aug 2025

pozitivne testy, silne bolesti a krvacanie. Bola som na dovolenke prave a tam som isla na pohotovost

glade22
14. aug 2025

Ak si bola naozaj tehotná, pochybujeme, že hneď o 2 týždne na to si mala ovuláciu. Veď aj po krátkom tehotenstve bývajú hormóny rozhádzané aj dlhšie.
Okrem toho uhniezdenie žena cíti naozaj výnimočne. Ja som.bola tehotná 5x a ani raz som to necítila. Skôr si myslím, že tam úlohu zohráva psychika a každé pichnutie žena sleduje.
Keď si ale myslíš, že by to mohlo byť, tak za pár dní otestuj znovu. Keď bude menzes meškať 2 týždne, choď k dr.
Držím palce, nech sa to podarí čo najskôr!

poterova
autor
14. aug 2025
@glade22

Ak si bola naozaj tehotná, pochybujeme, že hneď o 2 týždne na to si mala ovuláciu. Veď aj po krátkom tehotenstve bývajú hormóny rozhádzané aj dlhšie.
Okrem toho uhniezdenie žena cíti naozaj výnimočne. Ja som.bola tehotná 5x a ani raz som to necítila. Skôr si myslím, že tam úlohu zohráva psychika a každé pichnutie žena sleduje.
Keď si ale myslíš, že by to mohlo byť, tak za pár dní otestuj znovu. Keď bude menzes meškať 2 týždne, choď k dr.
Držím palce, nech sa to podarí čo najskôr!

@glade22 dakujem pekne 🙂