icon

Príznaky po uhniezďovaní prešli a nič mi nie je

22. sep 2023

Ahojte. Mate niektora skusenost ze ste mali bolesti prs, krizov atd len tak 2 tyzdne po ovulke a 5.tyzden nic? Test mam kolajnice ale nic mi nie je uz, necitim sa nijak tehotne.

anjelicek26
22. sep 2023

Kazda to mame inak fakt ti nepomoze, ked ti napisem, ze soom v 13.tyzdni a prsia ma bolia ako kona od pozitivneho testu... len ta to zbytocne znervozni... kazda sme ina, kazda mame priznaky inak, telo sa rozne adaptuje na stupajuce hcg a vysoku hladinu progesteronu... ci je babo v poriadku clovek aj tak nevie, pokial nejde na sono...

reanda
22. sep 2023

to, ze si tehotna, neznamena, ze ti musi byt zle, alebo sa musis nejak 'inak' citit.. neexistuje 'tehotny' pocit.. mozes sa kludne citit uplne netehotne.. neries.. a uzivaj si, ze sa citis normalne 😝

xena0
22. sep 2023

To je úplne normálne 🙃

nikiki29
22. sep 2023

Ja som v prvom tehotenstve ani nevedela, že som tehotná. Keby nemám brucho, nič absolútne tomu nenasvedčovalo… od testu až po pôrod nič.

autor
22. sep 2023

@anjelicek26
@xena0
@nikiki29
@reanda baby, dakujem za vase info. Spravila som pre istotu test a stale 2 kolajnicky 🤩 po rokoch prvykrat to vyzera, ze to vyjde, tak som vyplasena.

simona082
23. sep 2023

Zatiaľ nekrič a buď rada, že ti nič nie je...zajtra môže byť inak...mne to presne v tomto týždni začalo..takže ozaj zajtra ti môže byť všetko 😀 alebo aj celý čas nič 🙂