icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

janie7
25. apr 2016

Zdravim dievcence, mam cca 2 dni do ms avsak dnes som spozorovala slabo cervene krvacanie. Mam uz asi 7. den bolesti prs, podbruska a stale by som spala. Pri predoslych menstruaciach ma prsia prestali boliet avsak teraz bolest trva. Myslite, ze moze ist o tehotenstvo?
Vopred vdaka za odpovede.

ruza112
25. apr 2016

ťažko povedať každy mesiac môže byť iný ale ja by som skusila tehot.test sice nemusi hned ukazať pravdivu odpoved ale skusila by som ...

mimi410
25. apr 2016

ja som na tom podobne, prsia mám už ako po plastike 😀 zajtra má prísť ms...dnes som si robila test..negatívny, tak neviem..podľa vás je to skoro ešte aby to test zachytil??

janie7
25. apr 2016

@mimi410 hehe, no ja ked chodim tak si ich nenapadko musim pridrziavat, lebo mi ich ide urvat 😀 Ja si ho chcem urobit zajtra, aj ked neviem, ci este nie je trosku skoro, ale uvidim ci to krvacanie prejde, alebo bude silnejsie. Drzim palce!

janie7
25. apr 2016

@mimi410 A aku mas citlivost testu? Podla mna aspon ducha by uz 10-kovy mohol zachytit. Ale skus urobit este o take 2 dni.

rococco
25. apr 2016

Babulky...cafte...my sa pokusame uz daaasky piaty mesiac...posledne tri fakt poctivo.. som dva dni pred MS... chcela som sa popytat na vase halusky spojene s tym ci to co citite signalizuje tehu alebo pms. Mna pred 4dnami brutaaaalne pichlo v podbrusku na lavej strane( tym smerom isla podla mna tento mesiac aj ovu)..az som si musela cupnut..nasledujuci den dva..ma na tej strane tahalo. Krvacanie ziadne...dneska som si robila aj tesik..ci nahodou...a ani omylom-viem je skoro. 🙂 prsia naliate druhy den..a na tej lavej stra podbruska ma stale pobolieva-aj na dotyk.

mimi410
25. apr 2016

@janie7 neukázal mi ani desiatkový ani ducha hľadela som naň zo všetkých strán a privolávala ho tam. ale nič...dám na teba počkám ešte dva dni a skúsim zas túto 10tku..dúfam, že ma krámy nepredbehnú..Držím ti palčeky nech ti to vyjde, nech sa nám tam už objavia tie vytúžené dve čiarky 😉

ruza112
26. apr 2016

@rococco my sme tiež skušali asi 5mesiace až nakoniec som mala cystický vaječnik preto sa to nedokazalo oplodniť a nasadil mi liečbu lekar inj.a potom lieky preliečilo sa to a potom to išlo hned asi na 1krat sa ujalo a dnes mame 3detičky tak skus neviem či smiem takto radiť isť alebo si bola neviem na vyšetrenie ja som tiež mala pichanie v lavom podbrušku a boli to cysty...ja len hovorim z vlasnejt skusenosti

rococco
26. apr 2016

@ruza112 mam ist za mesiac na preventivku..tak to uz pockam..bo dostat sa k nemu daaako skor, je zaaaazrak. Dakujem za kazdu radu. 🙂

janie7
26. apr 2016

@mimi410 Ahojky, skus este pockat, obycajne su testy najpresnejsie az po meskani menstruacie. Ja som to vcera nevydrzala a spravila som si test, no biely ako sneh, takze nic. No a aj mrska sa uz dostavila, akurat, ze ma stale bolia prsia, tak neviem. Skusim este sledovat ci bude klasicka alebo kratsia a teda v maji potom budeme pokracovat dalej. Idem este aj na vysetrenie priechodnosti vajecnikov aby sme si boli 100 percent isti, ze sa nesnazime nadarmo. Drzim palcaky aby u teba uz mrska neprisla!

ruza112
26. apr 2016

@cillamilla11 ja nič žiadne krvacanie ja zas nechuť do jedla a ranna večerna nevolnost od začiatku hned na zvracanie tak už som hned vedela že ked meškaju mi moje dni a bolo to len par dni tak že je to tu...

marianka3695
29. apr 2016

Ahojte baby,mam na vas otazocku s priatelom sa snazime o babetkoo dlhsiu dobu .........meska mi menzes 🙂1tyzden, nikdy predtym som to nemala teraz prvy krat 😒 ,mam nevolnosti ,citlive,prsniky stale chodim na wc cikat skoro vsetky priznaky mam ......spravila som si test vysiel mi negativny 😢 neviem preco ? ako zistim ci som tehotna? zatial ku gynekolovy nechcem ist . 😒
Dakujem 🙂

lorela
29. apr 2016

@marianka3695 Pár dní počkaj a test zopakuj, čo iné.

marianka3695
29. apr 2016

lorela : hej hej v nedelu si chcem test zopakovat uvidime 😒 Dakujem

lorela
29. apr 2016

@marianka3695 Držím palce! 🙂

mimi410
29. apr 2016

Babenky je možné, že by som bola tehu a test mi ani po týždni meškania a skoro všetkých príznakoch vyjde negatívny?? môže byť že tehu nie som? alebo mám ešte počkať..

mimi410
29. apr 2016

Ahoj @janie7, no meškajú skoro týždeň a test negatívny....neviem čo si myslieť...

janie7
29. apr 2016

@mimi410 A nebola si nahodou odcestovana, pripadne nebadas zmeny hmotnosti? Ono, pokial ti bolest prs stale trva, isla iba som na tvojom mieste ku gynekologovi. Inak, ja som mala asi tak pred dvoma mesiacmi, vsetky mozne priznaky tehotenstva, dokonca mi aj gynekolog hovoril, ze aj maternica vyzera na tehotenstvo, avsak test som mala tiez negativny. Este ma vystrasili, ze to moze byt mimomaternicove podla ultrazvuku avsak krv to nepotvrdila a nakoniec sa z toho vyklula intolerancia na strukoviny 😀

mimi410
29. apr 2016

=D =D práveže tie zmeny hmotnosti sú už aj viditeľné =D bolesť práveže už prestala, sú väčšie čo vidím najmä v podprsenke a pevnejšie, prízanky mám hlavne únava, nechutenstvo, potom návaly žravosti =D výkyvy nálad, nafúknuté bruško, bolesti kĺbov, dva dni som mala slabunké krvácanie...dnes je to presne 5 dní čo som mala dostať ms...robila som si test včera ráno z prvého moču a negatívny, a žiadny duch..dôkladne som to prezrela...miminku by som sa veľmi potešila, ale ak nič tak nič sa nedeje v pohode to zvládneme, lebo sme prestali rátať plodné dni, jednoducho nechávame sa prekvapiť...a dúfali sme že to už konečne mohlo vyjsť....ty moje, tak ťa to zrejme aj zarmútilo...no ak strukoviny nafukujú aj prsia už aj si idem pravidelne papať fazuľu =D =D

jarja
11. máj 2016

Ahojte,aj by som sa chcela poradit. Pokusame sa o 2 babo uz 2 mesiac. V piatok rano (po vecernom pohl.styku) sa mi spustil slaby hnedy vytok. Menzes som mala dostat az v pondelok,stale mam ten vytok a dnes rano som so robila test ktory ukazoval sice slabucku ale aj druhu / myslite ze by to mohlo byt?neviem nechcem sa este velmi vytesovat aby som nebola velmi sklamana keby nie. Bud.stvrtok idem k doktorovi...tak uvidime.

happyfrog80
11. máj 2016

@jarja hej mozes,drzim palce ,ja som spinila miesto ms tiez 5 dni a bola som v tom.

mimi410
12. máj 2016

Babuľky dakujem vám všetkým ktoré ste sa mi snažili pomôcť svojimi radami a skúsenosťami. Dnes absolútne potvrdené krvným testom a sonom. Som na začiatku 7 týždňa 😀

anawiel
16. máj 2016

@mimi410 prosim ta, po akom case si isla teda k doktorovi? Mne to meska tyzden, velmi vela priznakov ze som tehu, ale test tiez negativny :( Tak neviem teraz, len cakam a rozmyslam kedy za nim zajst.

mimi410
18. máj 2016

kludne už môžeš ísť k dokimu ak si medzi časom nebola...mne to meškalo 11 dní ked som bola a videl tam niečo ale nepotvrdil mi to ani nevyvrátil....potom som bola znova o dva týždne a už to bolo jasné 🙂

shia
18. máj 2016

@mimi410 ahoj, prosim ta, nepamatas aku si mala hladinu HCG ked si tam bola prvykrat, ked ti to este nepotvrdil? ja som bola vcera, tiez este nepotvrdil, ze ale nieco tam vidi,ale este nemoze povedat, kym to nema gestacny vak, HCG som mala 101, mam prist o tyzden

mimi410
18. máj 2016

ahoj, ked som bola prvý krát kým to nebolo isté, nebrala mi gynča krv, takže ti neviem poradiť, nechala ma dva týždne v neistote 😒

magda007
19. máj 2016

ahojte chcem sa opytat menstruaciu som mala 2.5.2016 a15.5.2016 sme mali pohlavny styk s manzelom zo zaciatku bez a potom s kondomom a spravil sa vo mne ale kondom nebol poruseny ale chcem sa opytat ci by som mohla byt tehotna

magda007
19. máj 2016

az som mala vtedy mozno plodne dni neviem poradte manzel povedal ze si daval pozor

emily0412
19. máj 2016

Mam 3 dni pred ms a test robeny teraz vecer. Co poviete?

magda007
19. máj 2016

a od pondelka mam bolesti ako ms