Príznaky tehotenstva 14 dní po ovulácii?
Ahojte baby
Dnes mi mala prísť ms no neprišla ešte, ale spustil sa mi výtok biely kremovy a je ho dosť veľa a boli ma podprsie. Testovala som keď som bola 10DPO a test úplne biely, teraz sa bojim testovať že budem sklamaná😁🙈 mali ste niektorá takéto príznaky ? Nechodím ani často cikat ani nie som nejak extra unavená ani nič také klasické ako byva
@saska626 tahotenske peiznaky nepridu len tak zo dna na den 😁 unava prichadza trosku neskor aj nechutenstvo a caste cikanie ked je dieta tak velke ze uz ti tlaci na mocovy mechur 🤷♀️
@ar3m1s caste cikanie moze byt aj v zaciatku tehotenstva, tam to robia hormony a zvacsena maternica... ja som mala vzdy pocit, ze mam zapal mocaku, taky tlak a v kuse som chodila cikat. Az som si spravila test a ciarky ako hrom.
ja som mala to co popisujes aj ked som tehotna nebola, tak isto aj ked som bola.. priznaky su podobne. a cikanie to je velmi skoro :D ja som teraz 33 tyzden a stale nechodim casto
Ahoj, ja to mam rovnako, akurat neviem ci mi uz meska alebo nie, lebo este kojim a chodi mi to kadejako. Kazdopadne som testovala cca 10dpo a 12dpo - negativne a nemam chut ani to opakovat, odvtedy ubehli 3 dni. Vytok, pobolievanie bruska, sem tam unava, ale to moze byt vsetko aj pms 😕

@saska626 🤦♀️