icon

Príznaky tehotenstva 14 dní po ovulácii?

saska626
24. aug 2026

Ahojte baby

Dnes mi mala prísť ms no neprišla ešte, ale spustil sa mi výtok biely kremovy a je ho dosť veľa a boli ma podprsie. Testovala som keď som bola 10DPO a test úplne biely, teraz sa bojim testovať že budem sklamaná😁🙈 mali ste niektorá takéto príznaky ? Nechodím ani často cikat ani nie som nejak extra unavená ani nič také klasické ako byva

anonym_3e82d6
25. aug 2026

@saska626 🤦‍♀️

ar3m1s
25. aug 2026

@saska626 tahotenske peiznaky nepridu len tak zo dna na den 😁 unava prichadza trosku neskor aj nechutenstvo a caste cikanie ked je dieta tak velke ze uz ti tlaci na mocovy mechur 🤷‍♀️

ar3m1s
25. aug 2026

@saska626 a este dodam ze moja znama takto zistila ze je tehu. Nedosli kramy ale silny biely vytok. Spravila test a bum ||

anonym_7d0cfc
25. aug 2026
@ar3m1s

@saska626 tahotenske peiznaky nepridu len tak zo dna na den 😁 unava prichadza trosku neskor aj nechutenstvo a caste cikanie ked je dieta tak velke ze uz ti tlaci na mocovy mechur 🤷‍♀️

@ar3m1s caste cikanie moze byt aj v zaciatku tehotenstva, tam to robia hormony a zvacsena maternica... ja som mala vzdy pocit, ze mam zapal mocaku, taky tlak a v kuse som chodila cikat. Az som si spravila test a ciarky ako hrom.

anonym_257432
25. aug 2026

ja som mala to co popisujes aj ked som tehotna nebola, tak isto aj ked som bola.. priznaky su podobne. a cikanie to je velmi skoro :D ja som teraz 33 tyzden a stale nechodim casto

skatloka
25. aug 2026

Ahoj, ja to mam rovnako, akurat neviem ci mi uz meska alebo nie, lebo este kojim a chodi mi to kadejako. Kazdopadne som testovala cca 10dpo a 12dpo - negativne a nemam chut ani to opakovat, odvtedy ubehli 3 dni. Vytok, pobolievanie bruska, sem tam unava, ale to moze byt vsetko aj pms 😕

saska626
autor
31. aug 2026

Baby, tak až dnes som sa odvážila opäť urobiť test♥️

ar3m1s
31. aug 2026
@saska626

@saska626 jeej gratulujem 😍

skatloka
31. aug 2026
@saska626

@saska626 waaaau, gratulujem ☺️ mne to tiez este neprislo, tak mozno dnes skocim kupit testy 🙂

saska626
autor
31. aug 2026
@skatloka

@saska626 waaaau, gratulujem ☺️ mne to tiez este neprislo, tak mozno dnes skocim kupit testy 🙂

@skatloka ďakujem krásne ♥️ testovala si?🫶🏻

skatloka
1. sep 2026
@saska626

@skatloka ďakujem krásne ♥️ testovala si?🫶🏻

@saska626 ano, dnes rano, ale zial negativne. 37DC nechapem. Myslela som si, ze ovulacia bola 15DC, ale nerobila som si test 😕