Príznaky tehotenstva alebo PMS?
Ahojte. Asi sa vas to pyta kazdy den tisic bab. Nemozem byt tehotna? 28.juna sme mali s partnerom nechraneny pohlavny styk, podla mojho kalendarika plodne dni. O par dni ma zacali boliet silno prsia, bez podprsenky ani na krok, teraz som odcestovana na dovolenke, moje bolesti sa stupnuju, plus bolesti v podbrusku, co mozem pripisovat aj predmenstruacnemu symptomu. Ale citim sa unavena, malatna, niekedy sa mi len tak zatoci hlava, z nicoho nic sa mi znizi tlak,dnes som v klude lezala a v pravom boku v podbrusku prisla nahla bolest, musela som sa schulit do klbka, bola to silna bolest, ktoru som citila par sekund. Velmi by som si babatko zelala, mozno si namyslam. Mrcha ma prist kazdym dnom, tak som zvedava. Ale vravi sa, ze uhniezdenie vajicka trva 5-10 dni, som v tom rozmedzi. Mohla som to citit? Alebo ide len o prechladenie alebo bliziacu mrchu?
@shilla23 ved tiez si tak vravim. U mna to nie je ten taky stres, ze by som nechcela. 🙂 ja chcem byt tehotna. A mozno prave preto si to namyslam a kramy sa oddialuju, kedze je vo mne maly neklud. 🙂 ale som rada, ze to so mnou riesis. 🙂 si zlata. Citim sa ako taka pubertacka. 😀 ze neviem co a ako
@zuzka1090 uplne ta rozumiem ja som natom podobne a vzdy je dobre sa o tom s niekym pobavit a moj chlap sa so mnou o tom bavit nechce takze bud tu alebo kamoska najlepsia 😀 obcas sme zeny paranoidne tym ze si prajeme byt tehotne tak sme netrpezlive atd.. nechajme to na osud.. ja som nechcela najskor aj som drahemu vynadala ako sa mu smyklo ze ked budem v tom mu miesky odstrihnem 😀😀😀 ale tesila by som sa .. ja mam len hrozny strach aby sa neopakovalo moje posledne tehotenstvo ale to je podla mna normalne
@shilla23 neni chybny ten test. To je normalne u digitalnych.
@hennyinnsbruck vraj tam baby nemali ten obrys.. nevadi uvidime co mudr povie
@shilla23 je to digitalne ze obrys vidno je podla mna normal. Digi nevie duchovat
😂 😂 Sak jasne uvids Co povie lekar. Palickovy si si nerobila?

@zuzka1090