icon

Príznaky tehotenstva alebo tehotenstva mimo maternice

elevora
5. máj 2025

Zdravím bola som s manželom v reprodukčnom centre v Martine kde nám naplánovali pomer , už takých 2-3 dni mam búšenie srdca a cítim sa nesvoja , dnes som začala mať bolesti pod bruškom a mierne špinenie môže ísť o tehotenstvo veľmi sa bojím či nejde aj o tehotenstvo mimo maternice doktor povedal že tehotensky test mam si urobiť 10.05

Strana
z2
janetinka27
7. máj 2025
@elevora

@janetinka27 telefonovala som povedali aby som užívala progesteron ... ešte v takej situácii som nebola neviem co to je neviem či budem ešte krvácať a k čomu to pripísať ak ide ozaj o tehotenstvo bojím sa že budem krvácať

@elevora ahoj, progesteron je dolezity, uzivaj ho a ver. Rozumiem, ze je to stres a obava, ale bud tehotna si alebo nie. Ak ano, tak super, ak nie, tak budete skusat v dalsom cykle 🙂

lenuss1992
12. máj 2025

@elevora ahoj robila si ten test ako to dopadlo

elevora
autor
12. máj 2025
@lenuss1992

@elevora ahoj robila si ten test ako to dopadlo

@lenuss1992 12 dni dpo dnes robený asi nič

elevora
autor
12. máj 2025

Už som bola taka natešena všetko tomu nasvedčovalo že asi som v tom aj to krvacanie aj všetko... a teraz mi to ešte určite pokazí cyklus tento mesiac určite ani kramy neprídu zas mesiac stratený a nevyjadrujem sa radšej

lenuss1992
13. máj 2025
@elevora

Už som bola taka natešena všetko tomu nasvedčovalo že asi som v tom aj to krvacanie aj všetko... a teraz mi to ešte určite pokazí cyklus tento mesiac určite ani kramy neprídu zas mesiac stratený a nevyjadrujem sa radšej

@elevora nezufaj urcite sa čoskoro podarí skús to vypustiť z hlavy je to ťažké ale ja si poplacem keď príde ms

elevora
autor
13. máj 2025
@lenuss1992

@elevora nezufaj urcite sa čoskoro podarí skús to vypustiť z hlavy je to ťažké ale ja si poplacem keď príde ms

@lenuss1992 7 rokov sa snazim otehotnieť potratila som raz prišla som aj o oca v priebehu pol roka sa mi zmenil život ... už mi je to jedno hlavne dúfam že príde ms bojim sa aby sa mi nedobabral mendzes

Strana
z2