Príznaky tehotenstva, meškanie menštruácie a test aj po 5 dňoch negatívny

dian1297
27. sep 2020

Ahojte baby, píšem novu diskusiu lebo na ostatné mi nikto už neodpovedá. Chcem sa spýtať na názor a to taky ze minuly mesiac som mala 22heho menstruaciu a trvala tri dni. Ovulaciu som mala tento mesiac hned prvý týžden. Jasne ze sme si nedavali pozor a kazdy den plodnych dni sa do mna priatel urobil. No o dva tyzdne ma zacalo prehahat ale trvalo to len 3 dni. Začalo mi byvat zle od zaludku, teraz mam take naliate prsia a bolestive, sem tam ma pichlo v podbrusku,sem tam krce. Teraz dokonca vstavam aj v noci dvakrat na zachod co sa mi v zivote nestalo. Jeden den som pazrava a dalsi uz mi nic nechuti. Mavam bolesti podbruska. Zavraty aj som vyhadzana. Vytok som mala minuly tyzden taky vodnaty biely ale bolo ho naozaj dost a teraz ma zacalo tam dole svrbiet a mam ho aj zlty s hrudkami :/ meska mi uz 5 dni a divne je to ze testy mam furt negativne. S pritelom sa nejak extra nesustredime ze musime mat hned babo ale potesilo by

lia_nka
27. sep 2020

Ak sú testy negatívne a mešká ti to 5 dni tak tehotná nejsi možno máš kvasinkovu zajdi za gyndošom

thoughtfulweirdo
27. sep 2020

Svrbenie a hrudkovy vytok budu zrejme mykoza, zajdi si na gyndu. A pokial vies, kedy naozaj si mala ovulaciu (nie kalendar) a preslo od nej +- 20 dni a testy negativne, tehotenstvo to pravdepodobne nebude. S priznakmi je to tak, ze sa objavuju az ked je hladina HCG dostatocne vysoka a vtedy ho z mocu aj domace testy zachytia.

jaskolka
27. sep 2020

Výtok a svrbenie skôr na mykozu, alebo zápal ukazujú ukazujú, aj cikat môžeš kvôli tomu častejšie, priznaky, aké máš, môžu ukazovať aj PMS, menzes môže meškať práve kvôli nejakej infekcii. Smer gynekológ, to bude najlepšie

millky
27. sep 2020

@dian1297 prajem ti samozrejme dobré správy, ale podľa tohto čo píšeš, sa skôr jedná o nejaký zápal, súviselo by s tým aj to prehananie, tak isto môže to byť prechladnutie - ten hyperaktivny mechúr. Čo sa týka zavratov...telo na niečo reaguje. Lenže ten žltý hrudkovity výtok so svrbením hovorí o dakom probléme. Počas tehu je u veľa žien žltý vytok ale bez zápachu a svrbenia.
Ja som inak s bývalým partnerom mala nonstop problém keď sme šli naplno. Ani výplach nepomáhal, nič.... Proste mi gyndoš povedal, že jeho spermie s mojím prostredím robia šarapatu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre