icon

Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady

babenko
25. apr 2006

Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady

dinduska
18. feb 2009

😀 😀 😀

dinduska
18. feb 2009

ja som asi kukala do zadku lebo som to nevidela 😅 😀 ja som uz z tej teploty saso pred ms bola 39,9 a teraz 36,6.a mne ta ciarka nezmizla myslela som to ze aby som mala na dalsom //a nie /

jahoda
18. feb 2009

ahojte, je tu niekto?

simib
18. feb 2009

Ahoj jahoda.

lucinka1104
18. feb 2009

aha 😀 no neviem moja mne ten doky v poradni povedal , že nemám merať , že je to hluposť...no neboj ak zajtra nebudú dve tak určite čoskoro 😉

jahoda
18. feb 2009

ahojte, tusim je nas viac, co mali ovulku podobne 🙂

jahoda
18. feb 2009

kocky, ja som dnes testla.....

dinduska
18. feb 2009

no dufym ved ked nebude tak od pondelka mozeme znova snazilkovat 😀 😀 takze to bude v poho 😀 😀 verim ze to pride.a inak co porabas?

dinduska
18. feb 2009

no dufym ved ked nebude tak od pondelka mozeme znova snazilkovat 😀 😀 takze to bude v poho 😀 😀 verim ze to pride.a inak co porabas? 😀

jahoda
18. feb 2009

a je tam tieniiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

simib
18. feb 2009

No jahoda to je dobré znamenie.Super 🙂 🙂 🙂 🙂

jahoda
18. feb 2009

no, este som z toho dost mimo a tak...uvidime najblizsie dni 🙂 ale v podbrusku napravo ma picha teda poriadne...a co Ty simib, nebudes testovat?

simib
18. feb 2009

Ja neviem.Zajtra by som mala dostať ale vôbec nemám pocit že dostanem,lebo zvyčajne to cítim a teraz nie.Tiež ma stále pichá v podbrušku a bolia ma prsa a dokonca z jedného mi vykvapne taká žltá tekutina,tak neviem.Ak zajtra nepríde,tak asi testnem.

dinduska
18. feb 2009

jahoda tak to mas ako ja kukni a napis ci je to take ake som mala ja 😀

jahoda
18. feb 2009

kocky, vyzera to slubne, to bude super, ked nam to vyjde spolu 🙂 juuuuuj, by som si to zelala 🙂

jahoda
18. feb 2009

noooooo, dinduska, velmi, velmi podobne, ja som si robila mamatest, tie su fajn 🙂

dinduska
18. feb 2009

to bol rapiclear a dnes som si kupila mamatest tak som zvedava a tebe ale este nemeska vsak?

jahoda
18. feb 2009

praveze som v soku, lebo som cakala, ze tam nic nebude, kedze MS mam dostat az v sobotu...tak drzim palce dinduska!!!!!! nech nam to (vsetkym) vyjde 😉

dinduska
18. feb 2009

aj ja drzkam dufam ze budeme tehu aj ja aj ty aj majka a lucka a aj vanes a simib a vsetky zienky co chcu byt tehulkami 😀 😝 😵

jahoda
18. feb 2009

tak som uz teraz zvedava na zajtrajsie prekvapenia 🙂

simib
18. feb 2009

Dinduska a kedy urobíš druhý test?Aj keď ja si myslím,že ten prvý je dostatočný.Druhý ti musí vyjsť pekne obe rovnaké 🙂

dinduska
18. feb 2009

vlastne to bude uz 4ty 2 testy rapiclear mi vysli //tam je citlivost 10 a pomedzi nimi som si robila babyteat tam je citlivost 25 a ten bol / tak neviem zajtra rano spravim mamatest a uvidim tam je citlivost menej nez 20 dam potom vediet 😉

julicka
18. feb 2009

ahojky babenky!chcem sa opytat ze co to znamena kedze mam pred mrchami asi taky tyzden a merala som si teplotu mam ju 37,3 co to asi tak znamena?a tak isto ma bolia bradavky a mam ich trochu tmavsie.tak isto mam aj dost nafuknute brucho - podbrusku! 🙂

jahoda
18. feb 2009

julicka, rychlo sprav test a pridaj sa k nam skorotehulkam 😎

dinduska
18. feb 2009

jahoda to si pekne povedala,ze skorotehulkam 😀 😀

julicka
18. feb 2009

ahoj jahodka!diky ale myslis si ze mi to ukaze kedze mam svoje dni o paru dni????a ta teplota moze byt tym ze mozem byt tehu????

julicka
18. feb 2009

holky a este mam taky problem alebo ako to mam nazvat no ze rano ked sa zobudim tak som uplne vlhka ale sex mam pravidelne takze to nie je tym. 🙂 🙂 a nikdy pred tym sa mi to nestavalo. 🙂

dinduska
18. feb 2009

juli tak stymto ti neporadim ale hadam sa tu najde nieaka dobra dusa ktora ma takuto skusenost 🙂 😵

lucinka1104
18. feb 2009

no baby parajem vám o...
Dinduš papala som pizzu a odhánala toho môjho čertíka od taniera tiež chcel 😝

dinduska
18. feb 2009

mna ja by som si dala ja som sa zase napchavala cokoladou 😀 😀 😀 mnam aka bola dobra 😝 zachviluale budem mat 500kilov 😅 😅 😠 a maly este nespi?