icon

Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady

babenko
25. apr 2006

Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady

dinduska
22. feb 2009

ahojky kocky 😀
majka to si bola kokko dpo ked ti ukazal//?

maajka83
22. feb 2009

nevies to s istotou lebo nevieme kedy sa to stalo 😀 ale myslim si ze 4 az 5 tt.

dinduska
22. feb 2009

tak to ja sa ani nemusim cudovat,ze moje testy su ake su a este kd som aj krvacala 😀

simib
22. feb 2009

Ahojte babenky.Ale tu toho je za dva dni.My sa už zase intenzívne snažilkujeme,tak možno teraz to budú //.Ale hlavne bez stresov a sledovania sa(nezdravo).Nieje to dobré na psychiku,aspoň pre mňa nie.Dinduš a ty už máš tie dve silnejšie???

simib
22. feb 2009

A cfh156 nesleduj sa tak,lebo keď to hneď nevíde,budeš velmi smutná.Sleduješ sa hneď od prvého dňa a to nerobí dobrotu.Ver mi,ja som bola tiež sklamaná a preto tomu nechávam volný priebeh.

dinduska
22. feb 2009

simb netestovala som naposledy tusim vo stvrtok a to tu take ciarky teda ta ruha taka,ze ked sa nezadivas nevidis 😅 😉

lucinka1104
22. feb 2009

tehu test nikyd neukáže skôr // ako posledný deň 4 tt resp. 1 deň 5 tt také tysty ešťe nevyrobili

jahoda
22. feb 2009

luci, takze ked som 18.2. mala uuplny tienik, bola som uz na konci 4tt?

mija777
22. feb 2009

Ahojte vsetky snazilky a tie stastnejsie tehulky!Pisem sem prvy krat,ale citam si vas uz dlhsie.Ja tiez tuzim po miminku,len sa mi nejak nedari.Ale vcera som mala take strasne pichanie v podbrusku,az som sa zlakla...Co mi na to poviete?? 😉

jahoda
22. feb 2009

som z toho trochu zmatena, lebo mam mat termin 2.11., ale chcela by som, aby sa narodil neskor 😎 viem, ze je to haluz, hlavne, nech je zdrave, babynko moje..
jo kocky, este by ma zaujimalo, ci Vam vyslo pohlavie dietata podla toho cinskeho kalendara 😀

dinduska
22. feb 2009

mija no neviem pichanie v podbrusku moze signalizovat vselico 😉

mne pri prvom tehu vysiel test pozitivne v 7tt aspon ked som hned isla k doktorovi tam mi povedal ze som v 7 tt test som si robila aj tyzden predtym a bol / takze mne vlasne vyssie negativne na zaciatku 6 tt.a to bol s citlivostou 25mlU/ml.je dost mozne,ze som mala malo hcg a ak je to aj teraz tak musim len cakat aby bolo poriadne//.niektore,zeny maju velahcg a tym ukaze test aj po vymeskani,je to rozne zalezi od hormonov 😀

julicka
22. feb 2009

ahoj Jahodka!!!pocuj ako sa da zistit na tom cinskom kalendári ze ake to bude pohlavie ci co????a este kde ten kalendar najdem????diky pa 🙂 🙂 🙂

lucinka1104
22. feb 2009

jahoda no podľa mna ano ,mna vyšla slabulinká čiarka v 5 tt 😉
mija veľa šťžastia pri otehulkovaní možno už aj si 🙂
jahoda veľa žien a zvlášť prvorodičiek prenáša ak by som bola tehu ja m,ala by som termín podľa kona 4.11 podľa mna 7.11 😉

julicka
22. feb 2009

ahoj diduska!!!no dufam ze mi to tentoraz uz konecne vide!a diky 🙂 🙂

ahoj majka!!!no skusim to testnut a uvidim ze co no dufam ze to uz konecne bude!hej a tak isto sa mi aj toci ked si lahnem a zatvorim oci.no tak diky pa 🙂 🙂 🙂

julicka
22. feb 2009

sorry to didus patrilo lucinke pomylila som sa!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 😠

dinduska
22. feb 2009

a tymi testami je to strasne 😀 maliby vymyslit nieco lepsie a rychlejsie 😀

lucinka1104
22. feb 2009

vynde 😉

jahoda
22. feb 2009

hihi, no uvidime, co povie Dr., dam vam pak vediet 🙂

dinduska
22. feb 2009

jahoda a kolky tt si? 😀

jahoda
22. feb 2009

julicka, ten kalendar je isto tu niekde v nejakej diskusii, myslim, ze naposledy to bolo v diskusii Tehotenstvo - chlapec alebo dievcatko, tak skus pohladat

dinduska
22. feb 2009

ahojky kde ste vsetky?

ja sa uz zase napchavam zjedla som ten polomacany "polystiren" a teraz ladujem chipsy 😀 😀

kiert
22. feb 2009

Julicka, neviem asi hladas tuto tabulku
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

dinduska
22. feb 2009

baby mna ti pobolievaju prsia zdasa mi ze ich mam tvrdsie a v pravom ma tak popichava pri bradavke.ja uz neviem ci si to len namyslam alebo co ale toto prislo tak zrazu len tak si tu pisem a zrazu citim pichani to si hadam nenamyslam 😅 😅 😅 😀

mandy20
22. feb 2009

ahojte mamicky a buduce mamicky 🙂
dinduska, tak to si urcite nenamyslas, ved to mas uz aj na testikoch, ty si jasna 🙂)) a v kutiku duse ti tisko zavidim 🙂
my sme pred chvilkou prisli z kina, boli sme na nestydovi, celkom fajn to bolo
babulky, vsetkym vam drzim palcek a pevne verim, ze coskoro sa aj vsetkym nam ostatnym objavia tie carokrasne dve // 🙂
zajtra musim ist do skoly ale strasne sa mi nechceeeee a vonku kyda a kyda sneh. Pekny veceeeer

dinduska
22. feb 2009

mandy to mas pravdu aj tu u nas kyda snah je to hroza uz nech je teplucko 😎 😎
ja som si stale neni ista,ze ci som tehu ked tie trapne testy to ukazuju az tak neskoro a slabilililinka ciarocka este bohvie co neznamena 😠

simib
22. feb 2009

Dinduš ja na tvojom mieste idem k lekárovi.Veď v krvi to musí byť vidieť krásne.

simib
22. feb 2009

Baby a predstavte si ,že mne tie mrchy po necelých dvoch dňoch skončili.To je sranda 🙂

lucinka1104
23. feb 2009

siímib no vyzerá to, že budeš predsa len tehu skus testnúť

janulka83
23. feb 2009

ahojte babenky
chcem sa spytat mali sme s manzelom krasnu jednu noc
hned po nej na druhy den som mala vytok ako vajecny bielok
a dost ho bolo..myslite ze to bola ovu??

mohlo by nieco z toho byt?
aj potom na dalsiu noc bolo a tiez to iste..

a teraz mam uz tyzden taky tlak v podbrusku sem tam
pichne..

zaciname skusat tak neviem ake su pre priznaky

napisete ake priznaky su najcastejsie??

dikes za info a opdovedeee

lucinka1104
23. feb 2009

jani pokiaľ viem ovu vytok je skôr taký prihľadný ja som mala biely už keĎ som bola tehu...
medzi prvé príznaky patria tebou spomínané tlaky v podbrušku, pichanie vo vaječníkocha bolestivosť prs 😵