icon

Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady

babenko
25. apr 2006

Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady

simib
18. mar 2009

Ja som nikdy takáto citlivá nebola.Ale ja som tento týždeň prežívala s tebou a preto to tak dojato cítim za teba.Aj keď zároveň smútok zo mňa.Ale aspoň ty máš dušičku kludnú,to je super.

dinduska
18. mar 2009

baby a ja este niesom ani doma len som rychlo skocila do prvej internetovej kaviarne po ruke aby som vam mohla dat vediet 😀 😀 😀

dinduska
18. mar 2009

ja ma teraz trosku este strach lebo pri prvom tehu som bola taka citliva prve 3 mesiace ze ked som bola u dr a hrabal sa vo mne tak som na druhy den dostala bolesti a bola som hned na rizikovom tak to bolo 2x po sebe.tak sa bojim aby som nahodou zajtra nedostala nieake bolesti ☹

simib
18. mar 2009

Dinduš ta sa už len teš a opatruj sa. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dinduska
18. mar 2009

dobre tak ja uz idem za svojim prvym zazrakom.vecer sa ozvem lebo ideme dnes plavat 😉 zatial papapapa

katka1981
18. mar 2009

Parada, mame novu tehulku 😀

sofinka30
18. mar 2009

dindus ja asi odpadnem z teba... 😵 BLAHOZELAAAM a velmi ti to prajem...som akoby stastna aj za teba 😵 ...ja este varim,tak len 1 ockom som nakukla...ja som to tusila...hlavne bud pokojna a trpezliva,aj knizka bude.neboj,tie 2 tyzdne zbehnu velmi rychlo...drz sa 😅

markiza
18. mar 2009

diduska, gratulujeeeeeeeem a vsetkym ostatnym tiez a netehulkam drzim palce nech to cim skor vyjde 😵

mayka
18. mar 2009

dinduska, gratulujem aj ja. Srdecne 😉

maria333
18. mar 2009

ahoj dindus 🙂 gratulujem....pekne si vychutnaj tehotenstvo. ja som dostala..takze nic nebude hm. 😒

maajka83
18. mar 2009

Ahoj dinduska, tak si ma veeelmi potesila, GRATULUJEM TI 😀 😀 😀 Tak to sme narovnako, ja som tiez v 6tt, ale hneva ma ten hnedy vytok, aj dnes som ho mala, zajtra idem na sono, dufam ze bude vsetko ok. Babenky, vsetkym drzim palceky, aby ste si nasli vytuzene // na testoch 😉 Pa

mandy20
18. mar 2009

Ahojte kocky 🙂
dinduska, gratulujeeeeeem a zelam Ti kraasne a bezproblemove tehotenstvo 😵 a pevne verim ze sa coskoro aj mi netehulky pridame k Vam tehulkam 😀 😀

lucinka1104
18. mar 2009

dinduš super gratulujem 😉

vanessa123a
18. mar 2009

eeeeej ja som to tusila 😀 😀 dinduska gratulujeeeeeeeeem 😉 to je supeeer,

Sofiii ty ako???to je super same tehulky jupiii....

vrtichvostik
18. mar 2009

Dinduska moja, to je uzasne, strasne sa tesim s tebou. moc ti to prajem, urcite si stastna. Gratulujem z ceeeeeeeeeleho srdiecka. davaj na seba pozor a setri sily o par mesiacov 🙂
boze to je super, som stastna za teba. z toho mailu kde si to napisala prvykrat dnes, to bolo tak citit ako si stastna, to sa neda necitit to aj tu z druhej strany. A co tvoj muz na to? urcite je tiez stastny, ze?

dinduska
18. mar 2009

ahojte kocky tak uz sme doma.vsetkym vam dakujem a zelam vam aby to aj vam vyslo a boli ste vsetky tehulami 😉

majka to je sranda sme skoro rovnako tehu a ty to uz vies ako dlho 😀

vrti ten mi cely den vyvolava a najladsej by sa vratil z roboty domov a polubkal ma 😀

baby ja som taka strasne stastna ze to ani neni mozne.je to uzastny pocit vediet,ze vam znova nieco rastie v brusku.ja som uplne hotova a uz teraz mi z toho sibe 😀uz som sa prehrabavala v tatkynich babatkovskych veciach a pozerala som ze co vsetko tam je a ako si to poukladam a tak viete co myslim 😅 😅 😅 dnesny testik bol zo vsetkych najlepsi uz to nebol len taky tienicek.ktory vidiet len pri svetle a ked ho natocim ale ciarocka bola slabo fialova,juj aka som strasne happy.musim ist do vecierky si kupit milu lebo explodujem od stastia 😀 😀

dinduska
18. mar 2009

babulence kde ste?ja sa uz napchavam 😅 😀

simib
18. mar 2009

Ja som tu ale len tak na pol oka.Celý deň som prevracala. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

halintoa
18. mar 2009

Ahojček, tak som konečne doma z roboty a môžem Ti pogratulovať dinduš 😀 😵 . Som za Teba strááášne šťastná, pekne ma teraz opľuj a nakaz ma tým krásnym vírusom, hoci tuším, že sa tento mesiac k Tebe tak či tak pridám aj ja 🤐 . A už chcem vidieť vedľa 1d ak 6tt 😉 . Jááj, v robote som takmer praskla od radosti, keď som čítala Tvoj víťazný príspevok, aj kolegyniam som to povedala 😀 😅 .

halintoa
18. mar 2009

Ahoj simib, tak mašíruj k lekárovi 😝 , dúfam, že aj Ty budeš mať vedľa nicku tt 😎

simib
18. mar 2009

Čo budem robiť u lekára?Veď mám dostať až zajtra alebo pozajtra. ☹

halintoa
18. mar 2009

Simib, povieš mu, ako sa cítiš(podbruško a tak) a že zvraciaš, to hádam nie je bežné 😉 . Môžeš mu povedať, že ak je toto PMS? tak by to bolo treba dajako riešiť....

simib
18. mar 2009

ešte asi počkám.ak by nedošla MS tak v pondelok som u neho.Veď ale test mám negat. ☹

halintoa
18. mar 2009

simib, aj dinduška mala negatívny, riaď sa radšej tým, čo cítiš 🙂

simib
18. mar 2009

No ja sa cítim úplne zle.Celý týždeň som mala zapálenú ladvinu a od bolesti som ani nevidela,preliečila som to urologickým čajom a teraz toto.Ja neviem čo je príznak tehu a čo môjho zdrav.stavu.

dinduska
18. mar 2009

babky ta mila je uzastna rovno som zbagrovala 2 😅 😅

halintoa budem velmi rada ked sa pridas aj ostatne babule.

simi to nieje normalne mozno budes naozaj tehu 😉

baby mna zacali pobolievat vajecniky teraz je to take horsie ked neni muz doma a okolo malej musim stale behat aj na ruky ju musim brat tak to nieje bohvie co.musim sa setrit 😒

simib
18. mar 2009

Dinduš šetri sa.Aspoň do 3 mesiaca.Ja už neviem čo si mám myslieť.Dinduš som teraz jak ty pred týždňom.

halintoa
18. mar 2009

Ahoj jahoda, prepáč, včera som už nebola na PC. Darí, hmm, uvidím na budúci týždeň 😀 . Moja nádej stále rastie. Ozýva sa mi podbruško, bolia ma kríže, prsia sa tiež nesprávajú štandardne, tak odrátavam minúty a sekundy do budúcej stredy, vtedy by som sa skúsila testnúť. Ešte že v piatok idem ku kamoške do čiech až do nedele, snáď sa budem menej sledovať. Má dcérku, 1rok a 10 mesiacov 😵 , tak tá ma zamestná 😀 . A Ty ako? Drobček poslúcha?

halintoa
18. mar 2009

simib: aj ja som si dnes spätne prečítala dinduškyne príspevky, aby som vedela presne, ako sa cítila 😀

simib
18. mar 2009

Ja viem ako sa cítila.Ja som to cítila aj za ňu.