Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
myslim,ze je to barbara uz v tom mam chaos lebo som robila 4dne po sebe a vzdy ina znacka.babytest,rapiclear,hcg a barbara. 😅 😅
baby uz som otvorila temu januarove drobceky 2010 tak dufam,ze coskoro budeme pisat spolu tam 😀 😉 😉 😉
jeej super dindus 🙂 ja by som tez chcela mat hned po sebe ale budem vdacna aj za jedno ked sa nam zadari 😵
ahojte, chcem sa len spytat, kedy najskor by sa mohli zacat tehot.priznaky? Som asi v polke cyklu, ms mam dostat o 2 tyzdne, dokladne sme sa snazili 😅 Ale ja mam uz teraz take akoby nevolnosti a stale ma tak popichava v podbrusku. Nejak sa ale na to neupinam, ze by to mali byt tehot. priznaky a navyse sa mi to zda velmi skoro 😖 Ak by to vyslo, budem len rada a ak nie, budeme skusat aj buduci mesiac 😵
A este, ovu mavam skor v prvej polovici cyklu, cize zhruba nejak po ms.
Ak mozem, pridam sa ku gratulaciam novej tehulke 🙂 Mna taketo spravy vzdy velmi potesia 😉
saksina dakujem no neviem ale ked mas ovu tak skoro.vies co v snazilkach je tema tehu priznaky velmi kratko po ovu skus mrknut tam mozno sa nieco dozvies 😉 😉 🙂
lucinka díky, no ja by som mala mať cca 7-10 dni po ovu, ale to by mi uz asi aj test ukazal, nie? A ten som zo srandy dnes skusila a bol negativny, ine som ani necakala v polke cyklu 😀 Ale podvecer mi vzdy je takto divne... Ja som uz raz tehotna bola (ale nedopadlo to dobre) a tiez sa mi taketo nevolnosti zacali asi 10.DC a mala som aj take jemne menstruacne krce, ktore sa mi objavili aj dnes. A taketo krce ja bezne nemavam, vzdy az ked dostanem ms - v prve dni. Ale vtedy som testovala az v prvy den vymeskania ms 😉
ahojte dievcata..chcem sa vas spytat,ci je mozne,ze som tehotna.meska mi to uz 2tyzdne,ale testy mi vychadzaju negativne.mam velku chut do jedla a bolia ma prsia..z posvy mi vyteka taky kremovy vytok..poradte mi prosim.dakujeeem
luci, takže príznaky sa môžu objaviť už na 7.DPO, ale test vyjde pozitívny najskôr 14.DPO? To som nevedela, vďaka 😵 Takže si počkám na termín ms a keď mi bude meškať, tak až potom testnem, veď to aj tak nemá význam skôr testovať 😀
amorouska, 2 týž. sú už dosť, aby ti test ukázal dve čiarky, nie? neviem ti poradiť, príznaky máš také ako na tehu... Mala by si ísť k dr. podľa mňa 😉
saskina správne 🙂
amoruska su to tehu príznaky skoč k dr na krv podľa mna si určite tehu
Ahojte kočky, netestovala som , rano som zacala krvacat - takze prsla mrcha, je to cele divne , nemam take bolesti ako pri normalnej MS , strasne ma pali zaha , ja neviem ... co je cele toto ale myslim ze tehu nie som alebo co , inak dnes ako prvy den mam taku strednu , inokedy mam prvy den uplne silne... ja neviem fakt ...ostava mi jedine cakat co z toho bude , ale myslim ze nic... mam testnut rano ? 😅
vaness, nádej umiera posledná, kolegyňa mala prvý mesiac normálnu MS, skús, držím palce 😉
ahojte baby, ja som bola cely den s malou prec aby sme sa doma nenudili.dnes som robila testik ale az poobede ale samozrejme ze bol pozitivny 😅 😀
baby len mam trosku obavy vobec mi nechuti jest za cely den som zjedla polku parky rano a poobede som sa prinutila zjest tanier polievky ale to som uz mala krce a nemohla som sa poriadne nadychnut od hladu.ja zjem koliecko sunky a som najedena.ale zase som vypila 2litre tekutin co u mna vobec nieje zvykom.ja vypijem tak max.liter za den.nieje to zle ked mi tak nechuti?aj ked chcem tak nemozem hned sa citim plna a potom mi je nagrcanie.muzik uz ma z toho v robote stres. 😖
ja mam dnes už všetky tehu príznaky aké existujú v noci mi prišlo od hladu dak do grcania, že som sa musela isť najesť a dinduš robila som etn HCG test čo ty a nič negatívny takže mrcha dorazí kedže tam písali, ež ukáže už 6 dní pred mrchaou a ja mam len 3 dni pred 😖 😢
A kedy ho dáš do albumíku.Aj ja som dnes mala // ale na OVU ale jedna slabšia takže ešte nejaký dník a bude.
simi tak to uz zacnite tarez!!!!
baby normalne som nasrata vcera som vytvorila temu januarove drobceky 2010 a dnes nieake baba otvorila temu januar/leden 2010 a tu moju zamkli.no nieje to nefer 😨 ved ta moja bola prva a ma aj viac prispevkov 😠 😠 😠 😠 😠 😠
No Dinduš ale my sme aj včera 2x aj predvčerom 1x tak neviem ako je to so zásobami. 😲
tak pekne kazdy den aspon do konca tyzdna a peniazky na ovu testy uz neminaj 😉 😉
Myslíš že každý deň?Ja ich mám 7 a dnes som minula prvý.Len mám strach či ich bude dosť keď každý deň.

ja tiež nechcem veľký rozdiel medzi detimia chcem aspoň 3 muž ide mať 36 tak preto nechceme čakať a ešťe man msuia operovať a vybrať mi vaječník tak aj kôli tomu