icon

Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady

babenko
25. apr 2006

Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady

majkushka
17. aug 2011

@katarinkam tak super ja som takto pred siedmimy rokmi Lauriku cakala , a pocity ake ? ako sa citiš ?

linda81
17. aug 2011

Ahojte...tiez sa snazime o mimi, druhy rok, ovu som mala podla testov a teploty okolo 19-20 DC,teda sobotu, takze dnes je 5 den po ovu.Zatial mi nie je nic, okrem pocitu, ze som sa prejedla...ale to si asi tiez namyslam🙂,takze cakam s vami 😀 ..

katarinkam
17. aug 2011

@majkushka Ale už mám niekedy pocity ako keby som bola v už 3 mesiaci, že nafúknuté bruško a tak. 😀 No ja len dúfam že to vyšlo. Nechcem sa dopredu tešiť ale rada by som už vedela čo a ako. Len dúfam že sa podarilo a že sa krpec udrží 🙂 Raz som bola na vyšetrení o doktorky a vtedy mi povedala že mám hrubú výstelku tak dúfam že sa mu bude dobre držať 🙂 a bude mu pohodlne. A raz ked som bola tiež tak mi ukázala vajíčko vtedy na sone taký vau pocit to bol kuknut sa na to. Dúfam že sa nám podarí a budeme v máji kočíkať 😉

majkushka
17. aug 2011

@katarinkam tak super držim palčeky , my už treti mesiac nič ale mala som zapal , mechura tak mohlo to byt aj tym sposobene , ale teraz to hadam už vyšlo , a budeme kočikat , aj ked možno v apríli 😀 nakolko laura mala byt majova aje aprilova , a bolesti žiadne ?

darinkazv
17. aug 2011

ahojte, mňa už tri dni po ovu začali bolieť prsia. a hlavne bradavkyyyy. (bolia ma dodnes) to som nechápala, lebo také bolesti som mávala tak max týždeň pred ms. no a nakoniec testíky už 2 dni pred očakávanou ms boli pozitívne. a stále silnejú. je to zvláštne, najprv som si myslela, že si namýšľam, že to tak skoro cítiť nie je možné. ale tak asi áno 🙂

katarinkam
17. aug 2011

@darinkazv tak to gratulujem nech ste zdraví 😀

@majkushka no mala som pár dní po ovu také napätie v podbrušku ako pred MS ale nie také prudké ale skor tupé a dlhsie trvajúce a mám pocit akoby bola maternica trochu tuchšia a akoby napätá a to zvyklo byť asi tak 2-3 dni pred MS maximalne 🙂

majkushka
17. aug 2011

@katarinkam tak už len pockat , uvidime mna pobolieva vaječnik pravý , tak počkame čo s toho bude a vznikne 🙂 🙂 🙂 , držkajte sa

majkushka
17. aug 2011

@darinkazv a klokanka prišla ?

katarinkam
17. aug 2011

@majkushka veru snad mi tenoto víkend rýchlo ubehne zajtra idem k našim, v piatok sa s kamaratmi a manželom chceme kúpať v Štúrove a v sobotu Agrokomplex v Nitre a nedeľu domov. Ale sa budem šetriť a další týžden asi neodolám a kúpim testík 🙂

darinkazv
17. aug 2011

@majkushka ja som stále nebola na pošte 😝 hneď, ako to budem mať doma, tak napíšem. určite 😉

majkushka
18. aug 2011

@linda81 pekne sa to tu rozrasta 😵

majkushka
18. aug 2011

@katarinkam to pojdete okolo nas 🙂 aspon okrajovo , budem mysliet na teba , potom napíš ako bolo

lillika
19. aug 2011

lienka9488 Ahoj lienka,tak ako?uz si si spravila ten test?drzim palce

linda81
19. aug 2011

Ahojte...co nove tu? Mate niekto nejake priznaky?Ja myslim , ze to zas nevyslo, brucho ma kusok poboliva, ale inak nic.Je to sice len 6 DPO cca, ale aj tak....asi to clovek vie, ked je tehu...

majkushka
20. aug 2011

@linda81 aj mna ja som 8 DPO a tiež vyzera to ako pred mrchou 😢 pekny dnik

majkushka
20. aug 2011

@linda81 kedy ma prist mrška kolkeho ?

linda81
20. aug 2011

@majkushka ahoj...teraz mam 32 dnove vykly posledne 3 mesiace , cize v piatok, resp.cez vikend..dufam ze nepride..

majkushka
20. aug 2011

@linda81 aj ja v piatok tak čakame 🙂

majkushka
20. aug 2011

@linda81 vy sa už kolko takto snažite ? mi 3 mesiace aj maš nejake lieky ? vitamíny ? 🙂

linda81
20. aug 2011

@majkushka my sas snazime 15 - ty mesiac, beriem 3 mesiace femibion, mala som strasne dlhe cykly, ale s femibionom mam teraz 32.V stredu mam dasli termin v CAR, ani neverim uz , ze by sa stal zazrak.Ak nic, tak 12.9 idem na laparoskopiu.

majkushka
20. aug 2011

@linda81 no ja pred laurikou som mala endometriozu , pomohla laparka , určite . Svagrinka mala dlhe cykli ako ty spravily laparku zistily že jej nedorasta sliznica tym padom sa to nema kde uchytit , takže jednu laparku obetuješ , aj mne povedal doky že ak do vianoc nič tak v january mam planovat laparku nakolko mi tahat bude už na 33 no tak sme na tom podobne , neboj bude ok . Ale tie cykli sa daju upravit aj nejakymy hormonmi ty maš len vitaminy , ona brala dufaston, clostylbegit , a po dvoch mesiacoch otehotnela , tak neviem ako to ordinuju 🙂 🙂 🙂

linda81
20. aug 2011

@majkushka no mne teraz robia hormonalny profil....v stredu bude kompletny, mm bol na SPG-teratozoospemia, meriam BT a robim ovu testy, zatial sa zda, ze vsetko OK, ovulku mam okolo 19 dna vacsinou podla grafu aj testov,no a sliznica bola OK na sone, dost vysoku uz 10 DC a folikul vlavo 17 mm na 10 DC,bola som na sone v ramci diagnostiky.Mozno je to fakt len casovy problem, dost pracujeme obaja a mavame 24 hod sluzby, tak sme to asi vzdy prepasli.Podla Dr. v CAR spermiogram je taky hranicky, nie brutalne patologicky a tehotny s tym sa da byt.Tak mozno teraz. Dnes nejako brutalne beham na WC , aj ked skoro nic nepijem, ale mala som pred 2 dnami taky pocit ako zapal, tak mozno len to.Ktovie...musim este par dni vydrzat, ale nechcem si robit velke nadeje.Ja mam inak 29.

majkushka
20. aug 2011

@linda81 a ja dve deti ti kks už 14 ročneho syna , 6 ročnu dceru , ale hadam to teraz vyslo , ja priznaky žiadne len taky pocit že to vyšlo , ale to som mala aj minuly , len ma vaječnik pobolieva , pravy stale tak držim palčeky určite ti to vyšlo 🙂 🙂 🙂 🙂 budeme čoskoro tehulkovat

linda81
20. aug 2011

@majkushka tak to asi vyslo ked sa tak citis...ja neviem ...ja uz ani neverim...ja nemam ziadne dieta ☹

majkushka
20. aug 2011

@linda81 bude ked prestanete , chciet tak to pride , ja som lauru po laparka mala a kopu hormonalnych inekcii pobrala , a liekou ale prislo to a to vtedy ked som to vzdala , jeden mesiac nehala všetko tak a obden , bola s manželikom v posteli 🙂 🙂 🙂 , neboj určite to bude

linda81
20. aug 2011

@majkushka no snat

majkushka
22. aug 2011

@katarinkam aky bol vikend , dufam že pekny ?

adele15
22. aug 2011

Ahojte kocky, mozem sa k vam pridat?
my sme sa zacali tento mesiac snazilkovat, konecne 😀 tak uvidime...
som si zacala citat Vase priznaky a uz si nahovaram polovicu z nich 😀

jarabica123
22. aug 2011

Ahojte babulky, snazime sa o babatko, a tiez mam v podbrusku zvlastne pocity, mrchu mam dostat sice az o tyzden, ale neviem co to ma znamenat, mam taky zltkasty vytok, nezapacha nic, ale ine priznaky tehotenstva nemam:(( A baby drzim Vam palce, nech ste vsetky tehu:D

andrema
22. aug 2011

ahojte, zacali sme skusat druhe babo pred tyzdnom, no uz po prvom raze, na 4ty den som bola strasne nafuknuta a brucho ma bolelo ako pri menzese, to iste som mala aj pri prvom tehu,akurat,ze vtedy mi este aj kvapkalo trosicku mliecko uz a prsia ma boleli, no neviem na co to bolo dobre, pretoze mliecko sa mi po porode nerozbehlo a tak isto mi kvapka az doteraz (teda tak dve kvapky za dne 🙂) takze tento priznak neviem ci rozpoznam 😀 no uz mi byva trosicku aj zle, resp. ani nie od zaludka,ale strasne sa mi toci hlava,aj ked tlak mam v poriadku. Snad to je ono.
Drzim vsetkym palceky...