Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
len nemam zatial ziadne "priznaky", tak si nechcem nic nahovarat...no ved uvidime coskoro 😎
Jahoda príznaky sa možu dostaviť aj neskor 😉 Držím prsty,daj vedieť ako si dopadla 😉
Jahoda ja mam priznaky ale jednu ciarku na teste,tak to je fakt individualne,ale nemozem ist k lekarovi lebo ho idem menit,nedoverujem mu.Prisla som o mimi,a proste uz tam nechcem ist,jeho pristup je chladny a bordelarsky nevie kde ako co komu robil ake testy,keby nemal sestricku tak nevie ani ako sa vola.To je tak ked si naberu viac ako zvladnu a potom doplacame my.
mravvcek tak šikovne ho vymeň,aby si vedela na čom si.Ja viem s tými lekármi je to hrozné,už je málo takých ktorí sa Ti venujú poriadne ☹
ved to ale najhorsie na tom je to,ze neviem kde mam hladat ja nie som z Kosic,pristahovala som sa tu a nepoznam tu nikoho,ale hladam na forach kde sa o tom pise.A ja potrebujem lekara,ktory vie aj hormonalne stimulovat a pripadne laserom osetrit krcok.
ahoj, mravvcek skus Dr. janovskeho, ambulanciu ma na hlavnej ulici. je velmi dobry odbornik na ultrazvuky a je mily. vsetko ti vysvetli a nad vysetrovacim lehadkom - sono - mas monitor, takze uvidis celu svoju maternicku. Janovsky ti vsetko pekne povysvetluje. ja som spokojna a som tiez po potrate. super sa o mna postaral. vsetko mi vybavil, zakrok som mala hned na druhy den. drzim palce
mravvcek pytaj sa babeniek z Košíc,myslím že vo fore regiony by si niečo našla... A ak nie založ novú tému,určite Ti pomožu 😉
ahojte, 16.7.08 som mala dostat MS, zatial nedošla, citim dosť veľky tlak v prsiach aj sa mi zväčšili, aj manžel si to všimol, už si mam urobiť test, alebo ešte počkať? neviem, už mi meška také 5 dní, podľa tehotenskej kalkulačky, keď som tehotna, tak som v piatom týždni
mravvcek ja nemám mimi,no ak nerátam mažela 😀 ale to už je také veľké mimi 😀 A áno snažilkujeme...
Atima ahoj,tak celkom fajn 😉 A Ty?
Sue:Musim aj ja napísať mam pomaly 17 rokov a tie iste priznaky s priatelom sme spali bez ochrany a teraz neviem co dalej 😨 ale velmi sa bojim ak CAKAM BABO☹
ahojte kocky...no zatim MS nic..len som strasne vlhka a...neviem, dalsi test som spravila a nic 😕 mareklucka, kolko snazilkujete?
bianus prosim ta nemas kontakt na toho doktora?Nevies ze ci berie nove pacientky?
no, vlastne iba 3ti den, ale doteraz bol ako hodinky...a to, ze mam zaludok stale v krku tiez vyzera zaujimavo 😀
babotinush prosím prepáč mi moju drzosť,ale nma to ste mali obaja myslieť skor... Strašne ma hnevajú nezodpovední ľudia!!! 😠 😠 😠 Keď si s ním spala tak Ti to bolo dobre a teraz tu nariekaš?!?
jahodka my 7 mesiacov 😒 ☹ Ja si myslím,že možeš byť tehu.Prosím pripomen mi koľký DC vlastne si? Už mám v tom mix 😅 😀
mravvcek Ty sa ako cítiš?
mareklucka citim sa zvlastne,neskutocne ma bolia prsia moj manzej ma dnes videl v tricku a skoro oci mu vypadli,ze ake mam balony 😀 ,ze sa mi zvacsili,vajecniky,resp.podbrusko picha,mam taky vytok biely neviem co to je a....veeeelmi tuzim po mimi,prosiiiiim
mareklucka, tak drzim palce, my vlastne tiez tak, od noveho roka...som 29DC, tak som zvedava...prave menim v praci poziciu, tak to bude vesele 😎
Mravvcek 😀 Pevne verím,že to bude tehu,šikovne sa objednaj nech nám to potvrdí aj Dr. 😉
Jahoda - ďakujem,ja tiež držím palce 😉 Tak som zvedavá ako to nakoniec dopadne 😵
bianus prosim ta ma skusenosti aj s pco?Ja som minuly rok otehotnela po hormonalnej stimulacii,zial som o mimi aj prisla,ma aj usg?
mareklucka ja tomu nerozumiem,dnes je 42DC,MS nikde a merala som si BT a mam 37,1.A samozrejme som si robila test a nic z toho,je tam jedna ciarka.Obracala som ten testik kadejako ale vzdy je tam len jedna ciarka. ☹

Tak to som fakt zvedava, lebo tusim, ze to tentokrat vyslo.... 😎 😎 😎