Príznaky tehotenstva na piaty deň: Skúsenosti a rady
Ahojte, chcem sa informovať či už na piatý deň po oplodnení je možné mať nejaké príznaky? Ide o to, že mám trošku tlaky v podbrúšku, lepšie povedané mám pocit akoby som mala menštruáciu ale tú by som mala dostať až o týždeň. Ešte nikdy som tento pocit pred tým tak dlho nemala. Vždy tak 1 - 2 dni pred dostaním.
Ďakujem za rady
Dakujem ti 🙂 Neviem ci sa mi podari zamknut testy, som testovaci maniak 😀 Ale budem sa snazit to aspon zredukovat na jeden denne - ranajsi...
Ty si taká ako ja 😀 Ja som dnes 5 DPO a už by som testovala 😀 😀 😀 Ale vydržím.... snáď... 😀
Ja som zacala testovat od 7 DPO. A neprestanem kym neuvidim dve ciarky! 😀 😝
Patria k priznakom aj sny? Dnes v noci som mala neuveritelne zivy sen, ze som sa pozerala na seba v zrkadle (naha) a mala som veeelikanske prsia s velkymi tmavymi bradavkami 😀 😕 A vedela som, ze som tehu...
😀 Teda to neviem či aj sny,ale niekde som čítala že nespavosť... Ja mám tiež také "divoké sny" 😀
Ahoj 🙂
No dnes rano bol na teste tienik. Som 26DC. Rano som bola u doktora na ultrazvuk, ale nic nevidel. Zobral mi aj krv, poobede budu vysledky, tak som zvedava.... 😖
Tak to som aj ja zvedava,budem držať prsty,hned sa ozvi ked budeš vedieť výsledky 😉 samozrejme pozitívne 😀
Jasne, ze sa ozvem. Ale uz teraz ma z toho boli brucho... 😒 Bojim sa, ci som si to vsetko len nevsugerovala 😢
Neboj sa,ja poznám ten pocit čakania-je to na zbláznenie 😖 Ale musíš počkať,nič iné neostáva...
Ja viem, ze mi nic ine nezostava. Snazim sa niecim zamestnat (asi by bolo najvhodnejsie nieco zacat robit, kedze som v praci), ale zatial len surfujem po nete a obhryzam si nechty 😀
Petkaaaaaaaa super,teším sa 😀 😵 gratulujem a silno držím prsty nech je nadalej všetko OK 😉
Urcite ano. Vo stvrtok idem na kontrolny odber, tak si rano urobim test, ci ta palicka tmavne. Ak ano, bude to dobre znamenie... Ale dovtedy....ach jaj...to bude nervozity 😉 😀
No ahojte dievky tk nic ☹ dnes prisla teta mrcha a som z toho smutna ale snad na buduci mesiac sa podari 🙂)) a mareklucka ty ako?
mravvcek 😢 ☹ To mi je ľúto,ale hlavu hore nabudúcen to vyjde 😉
Ja mám dnes také tlaky v podbrušku a ked sa zohnem tak ho dosť cítim,neviem čo to može znamenať... 😕
ahojte, mam problem, mam strah, ze som tehotna a som mlada, mohli by ste mi poradit?dakujem
kikusaa z čoho tak usudzuješ??,Nepoznáťe ochranu či čo....nesmiete byť takí nezodpovední , ke%d bábo ešťe nechcete...aké máš príznaky?
kikusaaa: A co si predstavujes pod pojmom mlada, hm? Lebo ja som tiez otehotnela a mam 20 😀
baby nemusite byt take tvrde ku kikuse, je pravda ze si maju davat pozor, ale urcite je vystrasena a tymito recami jej nepridavate,kikusa test si si robila uz
suhlasim s barbiek...ani len nepoznate okolnosti. Ona tu hlada pomoc a nie vase pripomienky 😠

Petka pevne dúfam,že to bude tehu,ale NESTRESUJ sa! Vyčkaj kým ne/príde mrcha a potom skús testnúť.To že niekomu test ukáže // už na 10 DPO nieje pravidlom.Možno sa Ti mimi uhniezdilo neskor a ešte test nestihol zachytiť HCG.Takže testy odložiť,zamknúť aj s peňaženkou a počkať 😉 A hlavne nemysli na to,niečím sa zabav,ja neviem napr. začni skladať puzzle 😀 😉 Držť sa a neboj všetko bude OK 😉