icon

Príznaky tehotenstva, no testy negatívne.

kvietinka12
26. máj 2019

Ahojte bambulky, chcem sa opýtať na váš názor predtým ako pôjdem S tym ku gynekológovi.
Mešká mi už týždeň menštruacia,bolia ma kríže,často chodím na toaletu,mám ranajšie nevolnosti ale aj počas celeho dňa a hlavne večer (ešte som ale nevracala len ma tak napína) včera večer ma strašne pichalo v podbrusku, 2 tyzdne ma palila zaha zo vsetkeho čo som vypila. Testy oba negativne . Ďakujem vam vopred za radu 🙂 prajem pekny den

Strana
z2
1gabriela13
26. máj 2019

@kvietinka12 to je, ešte priskoro na testovanie, skus neskôr, najlepšie o týždeň s najcitlivejsim testom. A kúp si aj ovulacny test, mne ten ukázal tehu. Tehotenský test az neskôr. Robila som si každý deň ovu test a keď už bol 4x za sebou pozitívny tak mi to prišlo divne ajked som si predtým robila tehu test. No a po 4 pozitívnych ovu testoch som znova testovala s tehu testom a už to bolo.

emein
26. máj 2019

@1gabriela13 ovu test ukazuje aj tehotenstvo?

emein
26. máj 2019

@1gabriela13 mi to nedalo dneska ráno som si robila tehu test negatívny po 7 dňoch meškania menzesu . Teraz som si robila ovu test a ukazuje mi ducha čo to znamená ?

diaalex
26. máj 2019

@emein keď ti tehotenský test vyšiel po 7 dňoch negatívny, tak tehotná nie si... kľudne mozes zájsť aj k lekárovi nech ti niečo pichne.

tosomja
26. máj 2019

@emein pozitivny ovu test je, ked mas silnejšiu čiarku blizsie k ponorenej casti. Cize nie kontrolnú ale testovaciu. Takze tvoj ov test je negatívny.

emein
26. máj 2019

@tosomja takýto mi vyšiel ovu test ....ale nechápem prečo sa mi tam vôbec palička ukázala veď ovulaciu nemôžem mať keď mi menzes mešká a to pol roka mám pravidelný. Nechápem tomu 😁a tehu test negatívny

tosomja
26. máj 2019

@emein ale ved na každom ovulacnom teste budes mat ciarku. Len musis mat silnejšiu alebo rovnako silnú. Toto nie je pozitivny ovulacny test.

sofia02
27. máj 2019

Dobrý deň mozem sa opytat či sa dalo otehotnieť ? Mala som dva krát do mesiaca menštruáciu a mala som dnes dostať a zatiaľ nič ďakujem.

1gabriela13
27. máj 2019

@emein
@emein veru ze ukáže ovu test tehotenstvo, ale obe čiarky musia byť rovnako silné. Pokiaľ sú takto slabé, testuj zajtra, pozajtra, bud to zosilňuje alebo zmizne časom, duch tam stále nebude. Ale 7 dní pri meškani menštruácie ešte ani lekár nevie určiť ci si tehotná ci nor, jedine odberom krvi. Počkaj ešte týždeň a uvidíš, teraz budes zbytočne stresovať. Tie ovu testy si môžeš spraviť aj zajtra, pozajtra, ale pokiaľ tam nie sú obe čiarky silné tak je test negatívny.

diaalex
27. máj 2019

@sofia02 kedy si mala dostať?

sofia02
27. máj 2019

@diaalex dnes

sofia02
27. máj 2019

@diaalex len mala som dva krát do mesiaca tam to je len 4 dni som mala tak neviem ako to mám brat

diaalex
27. máj 2019

@sofia02 počkaj 3 dni a môžeš skúsiť test ... dovtedy ti ešte môže prísť ... vidím, že berieš lieky, mohli to nejako ovplyvniť?

sofia02
27. máj 2019

@diaalex to sú na imunitu lebo bývala som často chorá

diaalex
27. máj 2019

@sofia02 chápem, no počkaj 3 dni a tak testni 🙂

sofia02
27. máj 2019

@diaalex dobre ďakujem

loan9
27. máj 2019

@kvetinka12 Tie tehotenske priznaky co opisujes mne zacali v tehotenstve az o dost neskor - bolest krížov, nevolnosti zacali az okolo nejakeho 9tt. Caste chodenie na toaletu este neskor, to sa prejavuje az ked drobec alebo ine organy zacnu nahodou tlacit na mechur, v prvych dnoch (doslova) tehotenstva je to babo male ako hrasok, cucoriedka, tazko by ti uz na nieco tlacilo. Palenie zahy je tiez priznak az ku koncu 1. trimestra. Jedine co som mala hned v prvych (tyz)dnoch boli bolave prsia (strasne citlive a tazke) a pichanie/tahanie tak pri bokoch (doktor mi potom vysvetlil ze to je natahovanie uponov na ktorych je maternica zavesena). Tie nevolnosti a pod prichadzaju az so zvysenym hcg hormonom a to az neskor - v case ked uz ti aj test vie ten hormon zdetekovat. Mne vysiel prvy test pozitivny a aj to iba s uplne jemnuckou ciarkou 21.2. s tym, ze k pocatiu doslo 7.2. (viem presne). Postupne dalsie dni na dalsich dvoch testoch silnela ale nie moc. Skus si spravit test neskor, to bude najistejsie.

nellyza27
27. máj 2019

@kvietinka12 presne viem o com hovoris, velmi ri drzim palce.ja som na tom podobne, treti den mi meskaju, dnes test negativny. Tak uvidime, daj vediet ako si dopadla

Strana
z2