icon

Príznaky tehotenstva pár dní pred menzesom

10. dec 2021

Pekny vecer.

Zeny, pospominajte ake priznaky tehotenstva ste mali par dni este pred ms 😊 co ste mali inak ako bezne pred ms a spatne ste si po pozitivnom teste uvedomili, ze toto vam telo "naznacovalo" zrod noveho zivota 🙂

petamich
•
10. dec 2021

naduvanie ale neskutocne 🙂 a ked sa to zopakovalo tretikrat tak som si bola 1000% ista, ze sa opat podarilo (2x zial neskoncilo dobre) ale aspon som to proste vedela

denden77
•
10. dec 2021

chodila som furt cikat.. myslela som si, ze mam zapal mocovych ciest 🤷‍♀️😊

guiseppinka
•
10. dec 2021

Prve nic, druhe mega suche ruky, tretie ma boleli krize, myslela som, ze dostanem skor... Ale potom som sa skoro rozrevala v kuchyni v robote a dalsi den rano mi kamoska poslala fotku testu... Uz som vedela, ze mi nedojdu...

ailiba
•
10. dec 2021

Pri prvom zduta... Brucho, ako v 4.mesiaci. Pri druhom nič.

nevenka
•
10. dec 2021

Pri prvom som si myslela, ze mam zapal odspodu, mocove cesty alebo oboje, take tlaky cudne a ked som dlhsie sedela a vstala, tak ma pichalo do vajecnikov. Pri druhom som si nevsimla totalne nic tohto druhu, iba neskor som sa cudovala, ze co mam zrazu tak malo mlieka - kojila som este prve dieta. A spravim test a kolajnice 😅. No a pri tretom som zase mala tie pocity s mocakom. Nazvracala som ani pri jednom tehotenstve, ani raz. Napinalo ma, tazko na zaludok mi bolo, ckala som, grgala, naduvalo ma a neskor zaha ako cert. Ale zvracanie nebolo. Tak som aj pekne pribrala 🤣

luci_ba
•
10. dec 2021

boleli ma prsia aj s bradavkami, na dotyk. Bolest pŕs som pocitovala bezne ako pms, ale tie bradavky to bolo nove.

3nana13
•
11. dec 2021

Ako prvé som si všimla ružový výtok, potom neskôr všetko ostatne, citlivé prsia, zdutá som bola neskutočne :D

barbied
•
15. apr 2024

@3nana13 môžem sa opýtať ako dlho ste mali výtok?

3nana13
•
12. máj 2024

@barbied to už neviem presne ale keď som ho spozorovala, hneď na druhý deň som si spravila test a už tam bola slabunka čiarka.

andrea2323
•
12. máj 2024

Ja sa tiež pridávam do klubu, čo mali bolestivé prsia ale že neskutočne a najmä bradavky ma tak zvláštne šteklili/svrbeli 🙈