icon

Príznaky tehotenstva skôr ako pozitívny test

janka_01
13. jan 2023

Ahojte, mám po menzese, ktorý bol trocha zvláštny. Jediný sex "oplodnujuci" mohol byť pred 13 dňami. Skúsila som si dnes urobiť test avšak negatívny. Ale trápia ma príznaky ako je zvláštna bolesť prs, ako keby neboleli ani ich necítim na dotyk a občasna bolesť žalúdka. Ale keďže silno kašlem a mám neustále výtok z nosa, upchatý nos a teda aj veľmi rozdráždeny nos tak teraz neviem či to je z choroby alebo sú to príznaky a tehotenský test ešte len môže vyjsť pozitívny.

Strana
z2
mysiacik28
14. jan 2023

@janka_01 ukaze jednu palicku. Ale ty uvidis dve 🙂 postnes to sem a budes sa pytat ci to vidime aj my 🙂 uz teraz sa tesim na zajtra

esmeronka
14. jan 2023

@veronikaszabova už dala to potvrdenie od lekára čo slubovala minule? :D toto bude nekonečný príbeh kým jej slušne necvakne a neodvezie ju sanitka ja už neviem či sa smiať alebo plakať

casillas28
14. jan 2023

@janka_01 prosim ta a teba to bavi toto vkuse riesit a platit a vyhadzovat testy? Vsak ked tehotna byt nechces a neveris HAK a kondomu tak nesexuj!!! Ja sa cudujem ze chlap s tebou spi ked toto potom vystrajas....tehotna nie si, bolest prs mozes mat este po MS...to ze bola tmavsia sa stava a zaludok ta boli z choroby...usetri si zajtra cas a peniaze a namiesto testovania sa chod prejst do prirody a porozmyslaj nad sebou ;)

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
lenkadenisa
14. jan 2023

@jabadabadu podľa mňa ani žiadny frajer neni, len sa jej sníva, že má sex a je tehotná

lenkadenisa
15. jan 2023

Prosíme si update tehotenstva //

janka_01
autor
Autor odpoveď zmazal
rurutiax
15. jan 2023

No kde je ten test? Zase nám nič neukáže ako obvykle a za chvíľu bude príspevok zmazaný a o pár dní pridá zas nový príspevok, že je tehotná, ale testy negatívne.🤣

janka_01
autor
15. jan 2023

Nebudem nič pridávať. Na teste bol len nejaký Biely kanálik. Takže negatívny. Viete sa aj tak len smiať jak blbé deti.

veronikaszabova
15. jan 2023

@janka_01 tu nejde o smiech, ale o tvoje iracionalne rozmyslanie. Do par dni tu aj tak zalozis dalsiu diskusiu, ci si tehotna. Ozaj to ries s odbornikom. Alebo proste nesexuj.

janka_01
autor
20. jan 2023

@veronikaszabova ale dá sa to aj slušne napísať. Teraz má trápi veľká únava, a bojím sa že to je príznak ale keďže zatiaľ bol test negatívny včera tak tiež tu nebudem pridávať novú diskusiu

veronikaszabova
20. jan 2023

@janka_01 🤦

tinkavvv
20. jan 2023

@janka_01 priznaky tehotenstva su z hcg. A kedze test je negativny, tak to tehotenstvo nebude. Hlavne ked MS bola.
Taketo priznaky su z milion inych veci.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2