Príznaky zabratia tabletky po
S partnerom sme mali pohlavný styk, ale bohužiaľ ochrana zlyhala. Asi 4-5 hodín na to som zobrala tabletku "po". Chcem sa opýtať, aký to má príznak, že zabrala, a asi kedy si môžem spraviť tehotenský test, aby som sa uistila, že niesom tehotná.
@j3anulkaa123 áno 12 deň by ti už mohlo ukázať aspoň slabucku čiarku ak by si bola tehotná. A podla čoho vieš kedy si mala plodné dní?
@whatever1 som si vypočítala
@whatever1 + mam aplikáciu kde mi to ukazuje... Ak je to pravdivé... už len dúfam ze sa mi na teste nič neukáže :(
Ja som uzila tabletku a ms mi dosla normalne ako mala, ked si ju uzila do casu ako pisu tak urcite tehu nebudes
@evuska135 ďakujem... Tak dúfam
@j3anulkaa123 Aplikáciou sa neriad, ovulaciu si mohla mat hocikedy. A hlavne sa nestresuj, ublížiš bábätku. Prepáč srandujem😂😂😂. Tabletku si si vzala veľmi krátko po styku takže pravdepodobnosť ze by nestihla zaúčinkovať je veľmi malá. Takže klud☺️
dievca moje, radsej nesexuj...ako mozes..aj...iba jedna vec - baby co spominali mali rozhadzani cyklus. to znamena, ze mozes prist skor ci meskat. moze byt silna ci slaba. tato tableta je hormonalna bobma pre telo ak neberies HAK ( hormonalna antisa). a zaroven ak si ju zoberies cim skor po tom akte, tym vacsia pravdepodobnost ucinku. do 3 dni sa tusim moze brat. drzim palce a radsej ako stres sa chrante. 🙈
@j3anulkaa123 kristove nohy 😀 kamaratka je ina odbornicka. Nie nic z teba nevyjde.
Ako ste dopadli? Ja mam momentálne ten istý problém. Zlyhala prvotná ochrana, tak som si dala tabletku Escapelle po 14 hodinách...
@j3anulkaa123 tiež zo mňa po 3 dňoch od užitia tabletky vyšla žltá Hrčka a absolútne som nevedela, že čo to je
Pekny den, prispejem do tejto debaty pre pripad ze by niekomu taketo info pomohli. Zobrala som tabletku po, MS mi meskala asi 5-6 dni. Krce neskutocne, uz velmi davno som take nemala. Total rozhodene hormony, zhorsenie pleti, zle od zaludka niekolko dni, naladovost.. toto su moje neziaduce ucinky. Je skvele ze nieco taketo na trhu existuje, no za mna po tejto skusenosti odporucam kazdemu nespoliehat sa na to a brat to ako najkrajnejsie riesenie.. predsa len nie je to ibalgin ale hormonalny doping a mna to teda odrovnalo.
Na margo "hrciek" vychadzajucich z utrob po uziti - v pribalovom letaku sa uvadza, ze tabletka sposobuje zhustenie hlienu krcka maternice. Hrcky ktore sa niektorym zenam zrazu objavia teda najpravdepodobnejsie budu tento zhusteny hlien.

@amelia89 tak, posledný deň som mala plodný vtedy 🙄 ďakujem inak... za názor 🙂 už len dúfať ze nic nebude..