Prosím o pomoc - máte skusenosti s downovým syndrómom?
dobry den potrebovala by som poradit podla skriningu je postihnutie na downa 1:75 po UZV sa to zmenilo na 1:16 ze kvoli miernej pyelecestasii(zvecsene oblicky alebo nieco take) ale zevraj je to u chlapcou normalne. okrem toho uzv nic ine nepotvrdil a vysledky doli dobre.odporucil mi ist este na geneticke testy.tak teraz neviem oplati sa to vobec,len zbytocn stres zasa som v 19tt tak uz aj tak nic nezmenim.len dalsi stres zo statistik.dakujem za radu a vase skusenosti
Pekny den, tak nakoniec som sa aj ja rozhodla pre amnio a vsetko zle sa vyvratilo maly je uplne zdravy a je vsetko vporiadku. Velmi pekne dakujem za vase skusenosti a podporu velmi to pomohlo. DAKUJEM
@22nikol22 amnio je 100 percentné.mne všetky testy vyšli zle.1ku 35 an menej.Aj downov aj parkinsonov.Isla som na amnio všetko vyvrátila.Mam doma syna

@zuzankkaa1 mna tim akurat pekne vystrasili,ich prepoctami a moznm podozrenim.ja som nakoniec po dohode s docentom genetiky na amnio sla a nastasti vsetko dobre dopadlo drobec je zdravy a ja sa teraz uz len tesim a mozem kludne spavat.