Prosim o radu, prílišná únava ako prvý príznak tehotenstva?
Ahojte baby. Chcem sa s vami poradit. Viem, ze najlepsie je kupit test, ale momentalne sa mi nedari zajst do obchodu. Cele dni sme na stavbe, stavame dom. Vecer chodime neskoro domov. A tu na dedine je v lekarni dovolenka.. no stale mi to beha hlavou, tak prosim neodsudzujte ma a prijmam vase nazory 😊 uz niekolko dni (mozno aj tyzden a viac, nemam prehlad tak to uteka) si vsimam ze som ostala neskutocne unavena. Cele dni som robievala na stavbe, behala okolo syna a fungovala na nohach od rana do vecera a. Zrazu nevladzem. Uz na obed som unavena, spala by som nonstop. Vecer ma bolia nohy.. do toho mi prestala chutit kava a zacalo mi rychlo travit. Uz rano sa budim s tym ze som dost hladna, kolko kratvmi je az zle od hladu a hned musim nieco zjest. Bolia ma prsia, tocieva sa mi hlava, sem tam mi ostane spatne ale nevracala som a celkovo sa necitim vo svojej kozi. Pritom som v polke cyklu.. menzes cakam az za 13 dni. A pouzivame s muzom ochranu, jedine ze by zlihala.. no nic ine ako to, ze by som mohla byt tehotna ma nenapada. Kedze takto som sa citila aj, pri prvom tehu.. vase nazory? Dakujem 😊
Tiez mi to pride ako unava z prepracovania...ked makam aj mne rychlejsie travi a musim castejsie jest 😀 skus si dat trochu pauzy a vylozit nohy ked sa da aby si neskolabovala niekde.
Ak máš pocit, že toto tu už bolo možno aj si.. ale môže to byť aj z prepracovania.. my ti moc neporadíme.. skús si zbehnúť kúpiť ten test, budeš mať istotu
Ja si tiez myslim, ze tehotna nebudes. Myslim ze ti je zle je tlakom. Meni sa pocasie z letneho na zimne. Mne je tiez blbo, a aj kamaratom okolo. Vsetkych nas boli hlava a najradsej by sme spali, tak poslednych 10 dni - uplne kritickych.
No len ja uz ani nerobim tolko co predtym. Akurat co som skludnila rytmus... len okolo maleho beham a ked tak nieco malo pomozem.. tak sa mi to nezda. Ze son povolila pracovne a este vac som unavena. Jaj a zabudla som povedat ze uz asi 4 den mam take krce a bolesti jak pri menzese. A zacala som viac cikat 😁mozno je to vsetko nahoda.. a ozaj som len unavena, zmeny pocasia a tak.. ale bolo mi takto aj pri prvom tehu. Aj takto pred menzesom uz priznaky a zrazu neprisiel..
@lejla13 ak si 13dni pred ms tak to bude ovulácia. A únavu máš asi zato že si prepracovaná. Musíš trošku povoliť
@marticka85po no ved skusim este povolit.. budem si vsimat dalsie dni ako mi bude. A uvidim ci pride menzes. Keby nie, testujem.
Možno ti chýba železo, vtedy je človek často veľmi unavený.
prepracovanosť....ale pri jednom tehu som mala ako prvé príznaky presne také ako opisuješ...len to bolo max. 5 dní pred menzesom...
však uvidíš...
To bude pocasim ja som tiez unavenejsia,boli ma cely clovek a zacinam mat depresie z tohto pocasia

Podľa mna si unavená, prepracovaná...príp. bolesti pŕs su bežné aj počas ovulacie.