Prosím váš názor - 2 dutinky na sone
Ahojte. Chcela by som vediet váš názor. Prvé sono urobeny 28.4. a druhý dnes 7.5... 28.4.som mala len jednu dutinku a dnes už 2.. plod bohužiaľ nie je prítomný len váčok, podľa vás je možné že v druhej sa ešte objaví plod? Podľa doktora 100% že nie a podla neho mám ísť urgentne v pondelok na kyret,ale ja by som ešte chcela počkať, ale on o tom nechce ani počuť...Podla poslednej MS mám 8+3tt ale mám veľmi nepravidelný dlhší cyklus takže nedá sa určiť presne. Ďakujem za každý názor 🙏
Ahojte , tak to nedopadlo dobre, ale ešte horšie ako som to čakala ☹ Ten lekár mi dnes stanovil diagnóziu molárne tehotenstvo (nie anembryomolu ale molu) . Povedal že to sa stáva veľmi zriedkavo, zatial mal len jednu pacietku čo mala tuto diagnozu (a už má za sebou 31ročnú prax). Bral mi krv na hcg a zajtra mi zavolá a podla toho to potvrdí na 100% že či je to mola alebo anembyromola - ale podla sona to vyzeralo na molu . Keď je to anembryomola tak mám ísť na kyretaž a keď je to mola tak na nejaký zákrok, že zajtra to povie že ako ďalej , lebo zatial ma nechce vystrašiť. Potvrdil aj to že tá druhá dutinka je gestačný vak , takže mali by to byť dvojičky .... Smutné , že ten môj gyn na takéto niečo vôbec ani nemyslel.. Tak dnes som podpísala u neho dohodu že prestúpim k nemu ... Myslela som že to už nemôže byť horšie , ale bohužial áno :(
To mi je ľúto že to takto dopadlo ale nie je to nič fatálne. Dáte sa dokopy a časom sa môžete pokúsiť opäť 🙂 Bohužiaľ niekedy to príroda zariadi podľa seba a nič s tým neurobíme. Hlavne že na to prišli a postarajú sa o vás 😉 Držím palce nech to máte čo najrýchlejšie za sebou

Nadej umiera posledna... ja som tam tiez sla s tym, ze kedy sa dohodneme na kyrete... od strachu som ani na kozu nevedela vyliezt 😔😔😔
Mne test ale stale ukazoval silnu ciarku, ale nedufala som, hoci kamoska mi tvrdila, ze to je stale dobre znamenie...
Moc ti drzim palce 👌👌👌