icon

Prvé príznaky tehotenstva po štyroch dňoch od styku

23. jún 2025

Ahojte baby, ja už neviem. Ale štvrtok sme mali sex, bola ovulacia, využili sme, pretože moje AMH je na bode mrazu… veľmi nízke. Kým sa dá, skúšame.
Štvrtok plodne dni, nechránený styk, dnes a včera intenzívne ťahanie v podbrušku , pocit na prichádzajúcu menstruciu, Bodava bolesť.. nechcem si robiť veľké nádeje, ale nerozumiem tomu, bežne sa mi to nedeje.
Môže to mať súvis s niečim, že sa niečo v tele deje?
Ďakujem ❤️😏

sona272
23. jún 2025

Na priznaky je veľmi skoro , to nemohlo prebehnúť ani len uhniezdenie.

koniarova
23. jún 2025

Nie. Nemôžeš ešte cítiť nič.

kiwi3
23. jún 2025

Bud naozaj prichádza menštruácia alebo sa ti spravila cysta.

nika_val
23. jún 2025

Nemožné. Veď to vajíčko ešte nemalo šancu sa ešte ani len dostať do maternice.
Kým vajíčko príde do maternice to trvá 7-11 dní, vtedy začne uhniezdovanie ktoré môže trvať 2-3 dni.. až v tomto momente sa začne tvoriť hcg hormón ktorý vyvoláva príznaky a spôsobuje pozitívny tehotenský test

autor
23. jún 2025

Vďaka.
Pekný večer

vanilkovazmrzka
23. jún 2025

Deje sa to v tvojej hlave…. Ale to je normalne ze ked nieco velmi chces tak si vsugerujes uz aj kontrakcie o par dni

diewcatqoo
23. jún 2025

Namyslas si. Tiez som to takto mala, ked sme sa snazili o dieta. Kazdy mesiac som citila priznaky a kazdy mesiac som dostala menzes. A ked to nakoniec vyslo, paradoxne, necitila som ziadne taketo skore priznaky, uhniezdenie a pod.
Kazdopadne, drzim palce.

majus2323
23. jún 2025

A náhodou mne sa toto stalo a keďže som vôbec ani len netušila že môžem byť tehotná tak som ešte kamoške písala že cítim také divné bolesti že čosi sa deje ale neviem čo. Za pár týždňov som už vedela čo to bolo 😁 ale teda tým, že sme sa v tej dobe nesnažili som to nemala psychosomaticke .. keby sa snažíme tak určite viem že každý mesiac by som "niečo" cítila

adriskagali
4. júl 2025
@nika_val

Nemožné. Veď to vajíčko ešte nemalo šancu sa ešte ani len dostať do maternice.
Kým vajíčko príde do maternice to trvá 7-11 dní, vtedy začne uhniezdovanie ktoré môže trvať 2-3 dni.. až v tomto momente sa začne tvoriť hcg hormón ktorý vyvoláva príznaky a spôsobuje pozitívny tehotenský test

@nika_val Ahoj, a keď sa vajíčko uhniezďuje je to cítit? lebo mna velmi bolelo v podbrušku dva dni pred menstruaciou, teraz mi jeden den meska a vysla mi slaba ciarka

nika_val
4. júl 2025
@adriskagali

@nika_val Ahoj, a keď sa vajíčko uhniezďuje je to cítit? lebo mna velmi bolelo v podbrušku dva dni pred menstruaciou, teraz mi jeden den meska a vysla mi slaba ciarka

@adriskagali
Ja som bola tehotná 2krat (z toho raz neuspešne) a ani raz som žiadne uhniezdenie necítila.
Raz som mala špinenie pred tým ako mi začala meškať takže asi to bolo uhniezdenie..ale netuším na 100%
Niektore ženy píšu že citili uhniezdenie (mierna bolest, pichnutie, špinenie) a ine zase že vôbec

andrejka88888
6. júl 2025

mam 5 deti, nikdy som nic necitila pri uhniezdovani, mam silne PMS a takto sa to ani rozpoznat neda. Spinenie ani raz.

anonym_6b91a6
3. dec 2025

Ako si dopadla? Bolo to tehu alebo nie?