Prvý príznak tehotenstva - nič necítim
Zdravím, chcela by som sa spýtať, či z vás niektorá mala prvý príznak tehotenstva taký, že ste nič necítili?
Mám silné PMS-vždy týden dopredu viem že dostanem MS. Tento mesiac však nič 🙈😄. Mali sme s priateľom styk tento mesiac iba raz, 10.1. čiastočne chránený, deň po skončení predchádzajúcej MS. Minulý mesiac som mala cyklus tiež posunutý, MS mi prišla až 36.den. čiže zatiaľ mi nemešká.
Test si spravím budúci týždeň, ak už si budem istá že mi MS mešká - aby bol výsledok presný, nech sa zbytočne nestresujem. 🙂 Iba ma zaujímalo, či niekomu takto podobne začínalo tehotenstvo? 🙂 Zatiaľ bábätko neplánujeme, ale určite by sme sa oň s láskou postarali, aj keby nám to trochu zmení plány. ☺️
@tulipanicek Dakujem za odpoveď. Už mám kúpený test len to stále odkladám, dávam šancu ešte príchodu MS. Ale zajtra ráno si ho teda spravím. Akurát nie je potrebné spraviť test až po meškaní MS ?
@nata225 Nie. Už 10 dni po ovulacii sa dá robiť aj keď čiarka by nola slabá. Ak ste mali styk 10.1. A dajme tomu že by náhodou bola ovulacia vtedy, tak to keď mesiac, čiže cca 3x viac dni ako je minimum na test. Takze buď budú dve jasne čiarky alebo tehotná nie si.
Btw tie PMS sa môžu meniť z mesiaca na mesiac
@tulipanicek Ďakujem za ujasnenie 🙂 Áno to viem, sama mám PMS niekedy silnejšie, niekedy slabšie ale vždy(za posledných 5r) sú tam aspoň 1-2 náznaky prichádzajúcej MS. Jedine že by sa mi rozhádzať cyklus zo stresu, lebo aj to je teraz možnosť 🙈 Ráno po teste budem múdrejšia.
@nata225 Pri domacich testoch je to niekedy klamlive, lebo u niektorych zien ukazu napriklad az 2 tyzdne po meskani. Ale to je skor raritne, cize skus test a pravdepodobne by si tam mala mat uz aspon naznak ciarky.
Ale k otazke, ja ked som bola tehotna, mala som najprv normalne priznaky PMS, akurat nie az take silne, akoby sa to naplno nerozbehlo a dost dlho sa to tahalo. A potom akoby utal, par tyzdnov ziadne priznaky. Taze moze to byt asi aj tak, ze ziadne priznaky.
Co je to ciastocne sme sa chranili? Najprv ste mali kondom no potom ste ho v polke zahodili? Alebo prerusovana metoda? Nie zeby ma to zaujimalo ale technicky sa Bud chranite alebo nie. Pms je zaujimava vec . Odkedy som mama to nemam .😁( good news) moze byt aj psychyka ze sa bojis ci si teho a bum nemas pms. Tak ako tie co chcu byt teho bum maju xy priznakov, hoci teho nie su . Este aj mrchu maju mega kratku 2dni slabu a negativny test no veria ze su v tom. Urob si test. A nabuduce sa skuste viac chranit ked nechces mat zbytocne stres. Mozes mat posunuty cyklus. Je to uplne normalne mozee mat roky ms ako hodinky a raz zrazu meskat aj 2t bez toho aby si bola teho . Vacsinou su ale prve priznaky tehotenstva podobne pms.
@nata225 tak ked ste ten styk mali 10teho, kolajnice by boli ako svet spravene rano-na obed-vecer a na ultrazvuku uz aj bijuce srdiecko pravdepodobne... neodkladala by som zbytocne test, na co? Vysledok to uz nezmeni teraz.
@nata225 ak je pravdepodobnost, ze tento cyklus bude tiez dlhsi, tak 10.01. zrejme si bola este daleko pred ovulaciou. sama pises, ze styk ste mali den po skonceni MS (to je ktory den cyklu?). zrejme vtedy nebolo na vajecnikoch vidiet nic, ziadny dominantny folikul, nieto este ovulacia. aj ked mozne je vsetko, ale to by si mala nekonecnu lutealnu fazu. kazdopadne, prajem ti vysledok, ktory cakas 🙂
Mne tak bolo presne si to pamatam tyzden pred aom cakala a nic ziadne naznaky a potom ked mi meskala den ci dva to uz nepamatam tak to prislo pocas dna neskutocna bolest prs na dotyk a hnacka😂 vsetko je mozne
Ďakujem za všetkým za odpoveď, ranný test je jasné negatívny. Až ma to zamrzelo. 😅 Ale bolo mi viacmenej jasné že to tak aj bude, len predsa mi v podvedomí vŕtalo že čo ak predsa náhodou 🙈
Takže to beriem tak, že cyklus mám posunutý kvôli stresu, ktorého mám poslednú dobu na rozdávanie. 😄

@nata225 Urob si test. Ak bol styk 10.1. tak už budeš mat koľajnice ak by si bola tehotná