Ranné testovanie pre úspešný deň: Ako na to?

@stellariaaquatica práveže nemešká mám 4 dni do menštruácie a testujem skôr
Je to tam 🥰
@mamamasama kiežby už vyše polroka s nič som nešťastná
@kristinka56667 naozaj to vyzerá že je to tam, počkaj do meškania ms a sprav ďalší hneď ráno a daj nám vedieť :D
@stellariaaquatica dám vedieť ale úprimne si myslím že zas príde menzes
@kristinka56667 Takýto test som mala až keď mi meškala MS jeden deň a kolajnice az po týždni, myslim že je to tam 🙂
Ja si naopak myslim, ze toto su nespolahlive testy. Zakazdym mi spravil ciarku a este kvoli kamoske som to skusila v case ovulacie, lebo som chcela vediet, ci su stale taketo tie testy a riadne regulerna ciarka mi vysla. Radsej si kup ine testy. Kazdopadne, drzim palce, ale tento test robi casto falosne nadeje.
@nevenka ved práve no ale tak človek dúfa 👏😂
@kristinka56667 jasne, chapem 😇
@nevenka ako extrém niekto raz roztiahne nohy a ma a ja nič
@kristinka56667 to od teba nie je pekne...snazite sa polroka..maju ti tu pisat zeny, co sa snazia roky? Dopraj a bude ti dopriate...
@sisa_s beriem ja myslím tým moje spolužiačky zo strednej ktoré to ani nechceli a neplánovali jedna len tak buchom a dvojčatá raz jej stačilo cez ovulaciu a ja čo by som aj život dala. Za vlastne dieťa tak rok nič plačem koli tomu
@kristinka56667 Vyzerá to nádejne 🙂 A máš aj nejaké vyšetrenia spravené, že prečo sa nedarí? Či nemáš PCO alebo či máš potvrdené, že máš ovuláciu?
@kristinka56667 a čo by si robila, keby máš za sebou 4x stimuláciu na umelé oplodnenie, jeden potrat a 4 roky snaženia?
Aj ja som po pol roku plakala, aké je to nefér, lebo henta len kukne na chlapa a je tehotná.. skôr sa to nauč brať ako vec, ktorá nie je samozrejmosť a teš sa z toho, keď niekto oznámi tehotenstvo.. a presne, dopraj a bude ti dopriate
@lisabon02
To mi je ľúto 😰

@kristinka56667 vyzerá to pekne, koľko dní ti mešká?