Ranný tehotenský test je slabší ako poobedný
Ahojte, robila som si po tyzdnovom meskani tehotensky test, jeden cez deň, pozitivny , a druhý v balení som si teda urobila tak,ako sa ma, z ranného moču..
Podľa vas je niekde problém,ak je slabsi dnešný ranný?
K lekárovi idem až vo štvrtok

Nie je, klidek
@cyberk ďakujem, už mám stresy lebo pri prvom tehotenstve s malickou sa začali tiež dosť skoro problémy a nekonečné pobyty v nemocnici, tak už človek sa bojí vopred
Ten skorší je už vyschnuty a trochu preto stmavol, vidíš to aj podľa tej žltej farby okolia,to sa bežne stáva pri tých typoch testu. Ja som si nechala taký test pri dcére "na pamiatku" a po čase boli tie čiarky takmer hnedé😃Aj ten druhý,keď uschne,tak bude rovnaký
Uz mas velmi vysoke hcg, z ranneho mocu uz mas aj hook effekt... nechaj testy, tes sa na lekara, si tehotna... vsetko je v poriadku.
Ja som mala na začiatku tehotenstve silnejšie testy keď som si spravila neskôr počas dňa, nie z ranného. 😊 a to boli ozaj oveľa slabšie čiarky ešte vtedy než máš teraz ty. Čo som sa dozvedela, tak vraj sú aj ženy čo to takto majú.
Uz mas velmi vysoke hcg, z ranneho mocu uz mas aj hook effekt... nechaj testy, tes sa na lekara, si tehotna... vsetko je v poriadku.
tak ako pise
@anjelicek26 , nestresuj sa...
Ďakujem vám pekne žienky, tak už netestujem, počkám na vyjadrenie lekára a budem len dúfať a hlavne nestresovat :-* dakujem

Nie je, klidek