Ranný test po troch dňoch meškania menzesu
Ahojte žienky ☺️,tak mi povedzte,čo toto znamená-dnešný ranajší test po 3dni meškajúcom menzese.Buď je chybný,alebo nie...

@lulita2020 ja nepisem o Tebe 🙂 ale bellinka hovorila, ze podobne ziadosti su tu pravidelne aspon raz za tri dni, tak hovorim ze skor trikrat denne 🙂
@cookie29 jaj😄sa tu skôr cítim,že tu na mňa útočia niektoré baby...bez nejakého vážnejšieho dôvodu,ak niekto nechce, reagovať, nemusí...som nečakala,že sa do mňa niekto pustí takto...proste si myslím,že som zadala normálnu otázku 😌
Ahojte babenky mam dilemu co hovorite na testy sú to tie isté len v iných odtieňoch. Potrebujem radu lebo ja vidím na obidvoch čiarky. Menštruácia mi mešká dnes 8 deň. Tieto dva testiky som si robila včera poobede cc o 16:00 dnes som si robila ráno a na ňom som nič nevidela. Potrebujem poradiť s priateľom sa snažíme o bábätko. Ďakujem ☺️
@karolina234 ahoj,ja tam nevidím druhu čiarku,priala by som ti ju samozrejme,baby ťa tu zožerú 😬😄
@lulita2020 ďakujem ja som chcela len vedieť. Ci si to nahováram 🥺
@lulita2020 sila zafarbenia čiarky sa odvíja od hodnoty hcg vytvoreného, čiže zase za 3 bude už asi rovnako silná ako tá kontrolná ...a gratulujem ;)
@karolina234 po 8 dňoch meškania by už bolo dačo pekne vidieť
@dzejsik ďakujem za radu. Nechcem sa tu hádať dúfam ze ma baby nezozeru😁 len sa snažíme a nedarí sa nám zatiaľ. No videla som ich tam aj na tej čierno bielej a trosku aj na tej normálnej. Ešte počkám skúsim o týždeň a keď nepríde ms tak pôjdem k lekárke. Je ešte možnosť ze môžem mať vysie hcg poobede ako ráno?
@karolina234 držím palce 😉my sa tiež už tretí rok.Už je to aj také na psychiku... ešte počkaj a uvidíš, hádam to vyjde😉
@lulita2020 ďakujem aj tebe veľa veľa šťastia. Vieš neprišla som sa sem hádať len o radu lebo ja som ich tam ozaj videla a aj na tej čierno bielej. No neviem asi počkám ešte vyskúšam o týždeň a keď nič a ani ms nepríde pôjdem doktorke.. No neviem ci je ešte možnost že hcg môže byť vyššie poobede ako ráno. 🤦♀️😔🙂
@karolina234 najvyššia koncentrácia býva hneď z prvého ranného moču ... tak ešte skús trebárs zajtra ráno a môžeš si v lekárni pýtať nejaký viac citlivý test ... držím palce 🙂
@karolina234 ahoj, na tom jednom sa niečo črtá, ale na 8 deň meškania slabo. Jedine, ak by si otehotnela pár dni pred ms a nie si ešte ani 14DPO. Vieš kedy si mala ovuláciu?
@zuzana111984 ahoj ovulaciu som mala naposledy 27 októbra v Tedy sme mali spolu styk a aj 30 tého a 5 tého.
@zuzana111984 ovulaciu som mala 27 októbra spali sme spolu potom sme mali styk 30 tého októbra potom 5 tého novembra.
MS som mala dostať 10 tého novembra
@karolina234 no ak by sa to podarilo 5teho, bola by si 14DPO, to by nemuselo byť ešte vidno, ale ak už 27.10., to by už bola riadna čiarka, skús test o 2 dni, buď sa ukaže čiarka alebo smer gynekológ
@zuzana111984 ďakujem za radu pridám tebe foto ci vidíš aj niečo na normálnej foto robila som si tie testy včera okolo 16:00 no dnes ráno som si robila a nevidela som nič. Je možné že by som mala hcg vysie poobede ako ráno?
@karolina234 ahoj, tieto testy zvyknú duchovat.. na to kedy bola ovulacia už by mala byt silnejšia čiarka ..
@karolina234 neviem, či môže byť hcg vyššie poobede 🤔, asi záleží, či si v noci nepila, alebo nebola v noci na wc. Aké to máš testy?
@karolina234 inak tu čiernobielu, ci negativ, ci co to je neber do uvahy, to je zavádzajúce, vzdy pozeraj len normalny test a v limite aky uvadzaju v návode
@lulita2020 si tehotns
@zuzana111984 tento test som mala. Ta čierno biela fotka bola ta istá co bola normálna foto len som ju dala do čierneho kontrastu inak je to ta istá fotka
@zuzana111984 to sú tie isté fotky
@karolina234 na tej prvej vidno slabo tak by dom povedala,že si tehotna,ale na tých troch už nič nevidím aspoň ja nie
@karolina234 tieto testy su zle, je to citlivosť 25, kup si 10-tkovy test, napr. mne rychlo ukázal Pepino, uz 11DPO, v 101 drogerie ich maju 2ks za 1,80€.
@lulita2020 gratulujem 😉
@lrnka toto ta istá fotka len iný kontrast neviem co si mam myslieť

@cookie29 vôbec,prišla som tu ohľadom tohto testu...☺️