icon

Ráno slabá čiarka, poobede tmavšia

barbado
19. jún 2025

Ahojte mám 2 dní do ms a testu mám takéto ráno spodné 2 a teraz poobede cca o 15 hod tmavšia čiarka ako mám tomu chápať

Ráno slabá čiarka, poobede tmavšia
lucibb
19. jún 2025

Ja som tiez mala poobede tmavsiu ako rano.

barbado
autor
19. jún 2025
@lucibb

Ja som tiez mala poobede tmavsiu ako rano.

@lucibb a bola si tehotná či

januska12323
19. jún 2025

Načo toľko testov, otestuj o dva dni ráno a budeš mať jasnú odpoveď.

vandica
19. jún 2025

@barbado ja som tiež mala v poslednom tehu poobede tmavšiu.

biglovemom
19. jún 2025

A comu akoze nechapes ? Ciarka ma tmavnut .
Tmavne. Zahada vyriesena….🙄

liliblacky
19. jún 2025

@barbado chápem, že je tam obrovská nedočkavosťou, najradšej by si testovala každých 10 minút, myslím že každá tak robí 😂😂 ale aj napriek tomu je ideal počkať a urobiť test z ranného mocu. Keď tak si kup viac značiek a skús rano ocikat 2-3 značky a uvidis. Držím palce ale podľa mna je to áno 🙂

patriciaa_
19. jún 2025

Vidno čiarku takže by to malo byť pozitívne skús o 2 dni aj z ranného a bude to už jasnejšie držím palce 🙏🏼

anjelicek26
19. jún 2025

ja som vzdy mala poobede tmavsiu, zenske tela su proste rozdielne..

patta89
19. jún 2025
@liliblacky

@barbado chápem, že je tam obrovská nedočkavosťou, najradšej by si testovala každých 10 minút, myslím že každá tak robí 😂😂 ale aj napriek tomu je ideal počkať a urobiť test z ranného mocu. Keď tak si kup viac značiek a skús rano ocikat 2-3 značky a uvidis. Držím palce ale podľa mna je to áno 🙂

@liliblacky ja praveze nechapem taketo testovanie niekolkokrat za den...ja som pri 1 tehotenstve testovala az ked mi 2 dni meskala ms, iba 1 test a potom som uz neopakovala...pri 2 tehotenstve az ked mi 5 dni meskala ms, tiez iba 1 test...takze kazda takto casto netestuje, vid moj priklad 🙃...kazdopadne drzim prsty, nech to autorke vyjde

anjelicek26
19. jún 2025
@patta89

@liliblacky ja praveze nechapem taketo testovanie niekolkokrat za den...ja som pri 1 tehotenstve testovala az ked mi 2 dni meskala ms, iba 1 test a potom som uz neopakovala...pri 2 tehotenstve az ked mi 5 dni meskala ms, tiez iba 1 test...takze kazda takto casto netestuje, vid moj priklad 🙃...kazdopadne drzim prsty, nech to autorke vyjde

@patta89 tak niektore z nas sa snazili mesiace, roky, maju za sebou viac potratov...treba im lieky na udrzanie, injekcie na riedenie krvi (moj pripad, pichala som od dvoch slabuckych ciarok na teste az do 6 tyzdnov po porode), nezazijes nepochopis proste...

patta89
19. jún 2025
@anjelicek26

@patta89 tak niektore z nas sa snazili mesiace, roky, maju za sebou viac potratov...treba im lieky na udrzanie, injekcie na riedenie krvi (moj pripad, pichala som od dvoch slabuckych ciarok na teste az do 6 tyzdnov po porode), nezazijes nepochopis proste...

@anjelicek26 chapem...ja len nechapem, ked niektore testuju aj 3x za den, kazdy den...pricom hCG stupa kazde 2 dni, a tak sa ma testovat na porovnanie...ale nech si kazda robi ako chce, ja som len napisala moj nazor kolkokrat a kedy som testovala 😉

alyson29
19. jún 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 ja by som len chcela dodať, že sme sa s manželom snažili tri roky, tiež sa nám nedarilo.. posledného pol roka som chodila na folikometriu, brala hormonálne lieky a veru že som testovala len 2x. V prvý deň meškania jeden test a o dva dni druhý pre potvrdenie. Ja viem, že človek je netrpezlivý, ale nemá to žiadny význam takto často testovať.. dokonca na prvú kontrolu som čakala do 8tt, žiadne odbery hcg, nič. Proste to chce trpezlivosť, príroda si to aj tak spraví po svojom.

barbado
autor
21. jún 2025
@patriciaa_

Vidno čiarku takže by to malo byť pozitívne skús o 2 dni aj z ranného a bude to už jasnejšie držím palce 🙏🏼

@lucibb
@biglovemom
@patriciaa_ ahojte tak je to potvrdené dnes poobede robený test

patriciaa_
21. jún 2025
@barbado

@lucibb
@biglovemom
@patriciaa_ ahojte tak je to potvrdené dnes poobede robený test

@barbado gratulujem a držím veľmi veľmi palce ❤️