Rapiclear tehu testy
Zdravíčko som 5m po pôrode mešká mi 4 dní
Včera večer a dnes ráno som si robila testy rapiclear
Akože vždy sa objavili až po limite,ale máte s nimi skúsenosť či toto fakt robia ???? Jasne, viem že sa to odcitava do 3 minút ale predsa mám v hlave chrobáka 🤦😂

Testovala som aj inými testami- dnes čiže fakt v case dosť meskajucej ms. A všetky testy sú negatívne, čiže tento výsledok s rapiclear bol neplatný
Bol platný podľa mňa. Ja som testovacia kráľovná a tento neduchuje. Bolo to biochemické tehotenstvo. Skontroluj si progesterón
@blontimka pochybujem, keďže ms ešte nedošla
@pamelaandersom na spodnom niečo je
Vidim ciarku ale kein stress duchuju jedna radost
@diaszoky bohužial bol to falošni duch dnes dorazila menzes .tak že naozaj duchuju nigdi viac ich ne spravim.už som sa tešila.
@diaszoky
@pamelaandersom ja neviem či ešte existuje test ktory niektorej neurobil falošnu čiarku 🤷♀️ myslim že nie.. kde jedna vychváli že nikdy neurobil, tam druhá skritizuje že stále mala čiarky a tehu nebola 😂 asi je to už jedno čo sa kúpi, treba len skúšať a čakať či to je ono... ja som urobila 3 druhy testov + digitalny, kym som konečne uverila a to neboli žiadny duchovia už ale pekné čiarky 😂
Ale ktomu yetaz ne chapem lebo na nom bola dost viditelna čiarka.trošku mam pochybnosti či som naozaj ne mohla byt tehotna lebo menzes mam taki čudni.den očakavanej menzesu sa mi zjavilo len taki priesvitni hlien a v nom bola taka slabo ružova krv a potom upne prestal ten den už nič ne bolo až na druhi deen len mliečni vytok a až na 3 den prišla mrcha troška silnejšia a utrela som si take velke kuski škarede zrazenini.obavam sa či som ne mohla potratit?lebo ten duch na teste ma trapi.
Boli ste potom tehotna ? Mam tuto isti situaciu a neviem
@lami201020.neviem lebo potom som išla gynekologovi na hcg a mala som 3 povedal že mohla som byt tehotna a že hcg mohol klesat ka že asi to bolo skori potrat.čo vam je?
@pamelaandersom ak sa da viete mi tu napisat do sukromnej spravy ?

@anna12399 ja proti tej žienke fakt nič nemám, veru že má viac skúseností...takmer vždy jej dávam za pravdu... ale osobne ma vždy zarazí to, keď napíše napr že "4dni po meškaní už by boli kolajnice" .... pritom ak som dobre čítala, tak práve ona má tú skúsenosť, že sa jej ovu posunula tesne pred ms - logicky by tiež 4. deň meškania nemala kolajnice (ak by vôbec už niečo mala) a pritom reálne v tom cykle otehotnela.... autorka nikde nepíše o tom koľký dpo je 🤷♀️ bez urážky, nechcem sa s nikým naťahovať....
Mimochodom, ja nerozumiem týmto diskusiám... ja by som jednoducho počkala do druhého dňa a urobila test znova 🤷♀️ miesto toho aby sa tu do mňa niektoré ženy zbytočne navážali... ak tam duch je, bude tam aj zajtra, aj pozajtra a bude silnieť...