icon

Rast bruška, negatívny test. Môžem byť tehotná?

karolinka12
10. jan 2011

ahojik holky, mam otazocku. uz pred casom som mala podozrenie na tehu, pichalo ma v bruchu, vytok, bolest krizov, svrbia ma prsia. Dr. nic nevidel. Menzes mavam pravidelny ale slabsi. zmierila som sa s tym ze tehotna niesom. bol by to uz 10 tyzden mozneho tehu. mam nechut k jedlu. rastie mi brusko a neviem preco. v ktorom tyzdni rastie brucho? je mozne ze by som bola tehu. aj napriek tomu ze mi testy vysli neg? je pravda ze som ich robila uz davnejsie. divne mi je len to moje brucho ktore je dost nafuknute. z rana sa da n vecer vyzeram ako balon 😅 kedysi ked som mala trochu vacie brusko som ho v pohode stiahla v pripade ked bolo treba. teraz mi to nejde neda sa mi. nevladzem pri tom dychat

Strana
z2
monkyrisko
27. sep 2016

Ja tiez menzes normalny, negativne testy, ale stale pocit, ze tehotna. Pred mesiacom som bola aj u gynekologa, ale ten nic nenasiel. zajtra idem zase. som zvedava, co povie. dufam, ze nemam nieco nebezpecne. a tiez dufam, ze to nedopadne tak, ze nic nenajde, lebo zas nebudem vediet, na com som...

brusko mam stale take male okruhle, hrozne mi padaju vlasy, robia sa mi vyrazky, nechuti mi jest a byvam bez priciny nervozna. tiez mam taky zvlastny pocit, ked lezim na bruchu, mala som mykozu, ktoru som mavala v tehotenstve, svrbi ma v prsiach, opuchaju mi viacej nohy, niekedy mi je na zvracanie a pricvikol sa mi nerv v chrbte v oblasti pluc. Vsetko posledne dva mesiace. Nieco sa so mnou urcite deje, len este neviem co.

monkyrisko
27. sep 2016

A este som zabudla, ze som mala taky zvlastny zlty vytok, po veceroch byvam unavena a v poslednom case som hrozne hladna. To brusko sa vypucuje tak odspodu brucha, od ohanbia.
No uznajte...

viva13
14. mar 2024

@ashleyh kolko po vynechani ste mali // mne meska menstruacia mesiac, brucho ako balon, chystam sa na gyn 3testy negativne

Strana
z2