icon

Riziko tehotenstva pri používaní ochrany mimo plodných dní?

queen_amalia
23. mar 2026

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Mala som pohlavný styk s partnerom s ochranou a podľa môjho cyklu to bolo mimo plodných dní. Chcela by som sa opýtať, či je v takejto situácii ešte reálne riziko tehotenstva, prípadne či má niekto podobnú skúsenosť. Ďakujem za odpovede.

anonym_3dbc4b
23. mar 2026

A v skole si sa co ucila?

irusa
23. mar 2026

No ak ste použili ochranu,tak nemyslím, že je tam nejaké riziko

crazy_cat_lady
23. mar 2026

Ak da mas zakazdym takto stresovat, tak radsej nesexuj

belllinka
23. mar 2026

žiadna antikoncepcia nie je 100 percentná, tak ale ak ste ju použili ako ste mali, riziko je minimálne

sara07
23. mar 2026

skus sa ešte poistit pesarom alebo si pozri v lekarni gel ,vypadlo mi ako sa volá
ked nechce antikoncepciou ..

zobaka
23. mar 2026

s ochranou a mimo plodnych dni, z coho chces byt tehotna?

krasneleto
23. mar 2026

ak ochrana nezlyhala a mala si skutocne neplodne dni odsledovane lepsie ako appkou, riziko je skoro ziadne

anonym_f8b81e
23. mar 2026

Ked si v strese napriek pouzitiu kondomu (ak ste pouzili kondom), pouzivaj spolu s kondomom pharmatex. Ja to tak robim v obdobi okolo ovulacie (lebo raz sa nam stalo, ze kondom zlyhal, tak v case ovulacie sa uz len na kondom nespolieham). Ty ked mas stres aj mimo ovulacie (ktoru si tiez sama na 100% asi neodsledujes), tak skombinuj dva typy ochrany.

belllinka
23. mar 2026

@queen_amalia a akú antikoncepciu ste vlastne použili?

any_soj
24. mar 2026

@queen_amalia mimo plodných dní sa nedá otehotnieť. Otázka je, podľa čoho si sleduješ, kedy sú?